قم - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز از برگزاری یادواره هزار شهید دانش آموز و فرهنگی در 29 بهمن ماه خبر داد.

حیدر رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: یادواره هزار شهید فرهنگی و دانش آموز 29 بهمن ماه در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه امسال 26 مین یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز در حال برگزاری است افزود: این مراسم در ساعت 9 تا 11 و 30 دقیقه در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار می شود.

وی بیان کرد: اهداف این برنامه تجلیل از شهدا و خانواده آن ها و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل امروز و جوانان است.

دبیر ستاد یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز گفت: در این مراسم خانواده شهدا، مسئولان شهری و استانی، جانبازان و آزادگان و ایثارگران فرهنگی و از هر دبیرستان دخترانه و پسرانه نیز 20 دانش آموز منتخب حضور دارند.

وی بیان کرد: در مدارس نیز هر ساله بیش از 400 یادواره شهید در مدارس و ادارات تابعه برای تجلیل از مقام شامخ شهدای دانش آموز و فرهنگی برگزار می شود.
 

برچسب‌ها