به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" وي افزود: هاشمي و كروبي از نسل اول با من و امثال من از نسل دوم رقابت خواهند كرد و اين نقطه عطفي در انتخابات ايران خواهد بود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين تاكيد كرد: به نفع كسي كناره گيري نخواهم كرد، اما به تفاهم سه نفري خود پايبند هستم. برنامه هاي من با آقاي هاشمي در عرصه اقتصاد و فرهنگ كاملا متفاوت است.
وي با استقبال از حضور هاشمي رفسنجاني در انتخابات، تاكيد كرد كه "اين حضور تنور انتخابات را گرم و فضا را براي مشاركت حداكثري آماده مي كند".
وي با بيان اينكه با حضور هاشمي رفسنجاني تركيب اصولگرايان در عرصه انتخابات تغيير خواهد كرد، گفت: عده زيادي از اصولگرايان كنار مي روند و آنها كه مي مانند از گروه سه نفره خواهند بود.
رضايي خود را نماينده نيروهاي انقلابي نسل دوم انقلاب خواند و افزود : ما "مردم" و "ايران" را نيز جزو اصول انقلاب مي دانيم و تعصب ايراني گري را به صورت ويژه در كنار اسلامي بودن مورد تاكيد قرار مي دهيم.
اين كانديداي رياست جمهوري، انگيزه اش از شركت در انتخابات را "بحران مديريت" خواند و گفت: امروز دغدغه هاي فراواني دارم كه مرا وادار به ورود به صحنه كرده است. البته مشورت با نخبگان و مسئولان و دلسوزان نيز در اين تصميم بي تاثير نبوده است.
رضايي وجود فرصت هاي طلايي بي سابقه در ايران و نگراني از دست رفتن آنها و همچنين مطالبات انبوه مردم را از دغدغه هاي خود برشمرد و گفت : امروز خبري از عثماني ها ، شوروي ها و صدام در اطراف ايران نيست. محيط تمدني ايران و محيط تمدني اسلام همگرايي خوبي با ما دارد و حتي منطقه آمادگي دارد كه به فارسي به عنوان زبان مشترك نگاه كند.
وي افزود: چرا نبايد از اين دعواهاي جناحي خارج شويم و به يك ايران منطقه اي كه از طريق صلح و علم و اقتصاد و فن آوري مي تواند تمدن و فرهنگ بزرگي را شكل دهد، بيانديشيم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ، رفع تبعيض ها و بي عدالتي هاي بين اقوام و مذاهب را از برنامه هاي خود بر شمرد و تاكيد كرد: اولين ويژگي ما بايد عدالت مي بود، اما امروز چنين نشده است.
وي همچنين افزود: كوتاه كردن دست هاي ناپاك از ثروت و قدرت، راه ما را به دموكراسي باز مي كند.
رضايي با بيان اين كه سياست خارجي ايران كارآيي خود را از دست داده است، ديپلماسي هسته اي ايران را بي اثر خواند و گفت: اين نقطه پايان ديپلماسي از نوع گذشته است كه قادر نيست از همكاري با غرب استفاده كند.
وي بر لزوم تغيير آرايش قدرت تاكيد كرد و ادامه داد: برآيند آرايش قدرت موجود، ادامه روند فعلي است كه اين آرايش قدرت بايد تغيير كند.
اين فعال سياسي در بخش ديگري از سخنانش تاكيد كرد كه "آزادي و دموكراسي ما را به عدالت نزديك مي كند".