كيانوش راد در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر"، با بيان اين مطلب افزود: منظورحجاريان اين بوده است كه اصلاحات بايد با شور و نشاط و سرزندگي و پويايي خاصي پا به به عرصه ميدان بگذارد نه اينكه در برابر اصلاحات بايد خون داد چرا كه هر تغيير اجتماعي در كشور همراه با هزينه هاي اجتماعي جديدي است.
وي درادامه به حضورمعين درانتخابات رياست جمهوري اشاره كرد و اظهار داشت: فضاي انتخابات با آمدن معين رقابتي تر شده است، اگر شوراي نگهبان اجازه مي داد ابراهيم يزدي هم در انتخابات حضور داشت به اعتقاد ما انتخابات گرمتري را نسبت به دوره هاي گذشته شاهد بوديم .
اين عضو جبهه مشاركت درباره تاييد صلاحيت معين با حكم رهبر انقلاب به شوراي نگهبان گفت : اين دستور امري غيرقانوني نبوده است چرا كه رهبري وظايفي دارد وبر اساس آن وظايف، دستوري را به نهادي داده است ولي اينكه مي گويند اين حكم، حكم حكومتي بوده است را قبول نداريم ؛ چرا كه اعتقاد داريم دركشورما قانون اساسي حرف اول و آخر را مي زند نه حكم حكومتي .
كيانوش راد افزود : اگر ما به دنبال جامعه اي بر اساس حقوق اساسي هستيم بايد در آن جامعه هر كس از اختيارات قانوني اش استفاده كند، از نظر ما نهاد رهبري و شوراي نگهبان قابل قبول است ولي در چارچوب قانون اساسي.
رييس حزب مشاركت استان خوزستان درپاسخ به اين سوال كه گفته مي شود عامل مسائل رخ داده دراين استان جبهه مشاركت است ، گفت : جبهه مشاركت به دليل ا ينكه اعتقاد دارد " ايران براي همه ايرانيان" است از حقوق قانوني تمام اقوام كه در چارچوب قوانين جمهوري اسلامي است دفاع مي كند.اگر دفاع از حقوق قومي به معناي اختلاف در بين جريانات قومي است ما بر اين باور هستيم كه بايد از حقوق قوميتها دفاع كرد .
كيانوش راد در ادامه افزود: در جريانات استان خوزستان جبهه مشاركت واعضاي عرب اصلاح طلب تلاش در كنترل جريانات اين استان داشتند ولي جبهه محافظه كار تلاش كرد كه اين جريانات را بر عهده جبهه مشاركت بگذارد .
كيانوش راد در پايان گفت : جبهه مشاركت درپيگيري مطالبات قوميتها نقش اساسي داشته است .