دكتر علي رفيعي، درباره آخرين فعاليت هاي هنري خود در گفت و گو با خبرنگار سينمايي " مهر"، ضمن اعلام اين خبر گفت: در حال حاضر تنها كاري كه انجام مي دهم، نگارش اين فيلمنامه براي ساخت فيلمي تازه است كه البته كاري بسيار سخت و توان فرساست. چون اين تصور وجود دارد كه فيلمنامه نويسي در ايران كاري سهل و آسان است. در حالي كه در كشور ما فيلمنامه نويس بايد به تنهايي يك متن را آماده كند. اين در حالي است كه در ديگر نقاط جهان كه شرايط توليد سينمايي اش از كشور ما پيشرفته تر است، يك گروه چند نفره به نگارش فيلمنامه اقدام مي كنند كه گاهي تعداد اين گروه به 20 تا 30 نفر هم مي رسد. چون هر بخش از فيلمنامه به صورت تخصصي نوشته مي شود و به يك نفر مربوط است. البته در نهايت همه امور زير نظر و از فيلتر يك نفر عبور مي كند و تبديل به فيلمنامه نهايي مي شود. تنها ويژگي مثبتي كه فيلمنامه نويسي در ايران دارد اين است كه نگارنده به طور كامل بر تمامي وجوه و جنبه هاي اثر خود احاطه و تسلط دارد.
وي راجع به مضمون فيلمنامه و مدت زمان نگارش اثر اظهار داشت: حدود دو ماهي است كه نگارش اين فيلم را آغاز كرده ام و زمان پايان متن به طور دقيق مشخص نيست. اما در تلاش هستم تا متن اين اثر را تا اواخر تابستان امسال به اتمام برسانم. البته چون فيلم فصل مشخصي ندارد، وابسته به زمان خاصي براي توليد نيست.
دكتر رفيعي درباره درونمايه و داستان اين فيلم توضيح داد: فيلم از مضموني اجتماعي برخوردار است و داستان شخصي را بازگو مي كند كه در پي يافتن هويت خود و پدرش است و چون پدرش چند سال قبل فوت كرده است، او به سفري مي رود تا هويتش را باز شناسد. اين طي طريق باعث مي شود تا اين فرد هويتش را بشناسد.
فيلمنامه " پستچي نامه هاي عاشقانه را مي خواند " دومين تلاش دكتر علي رفيعي در راه توليد فيلم بلند سينمايي است.