به گزارش خبرگزاري مهر، معاون امور مجلس و استانهاي صدا و سيماي جمهوري اسلامي با اعلام اين مطلب در جمع خبرنگاران در اراك افزود: در روزهاي آينده برنامه هاي انتخاباتي راديو و تلويزيون حال و هواي جديدتري به خود مي گيرد كه سمت و سوي مشاركت حداكثري را دارد.
علي كردان توجه به موضوعاتي كه مورد توجه مخاطبان است را باعث افزايش اعتماد به رسانه عنوان كرد و گفت: مخاطبان يك رسانه به حسب موضوعات طرح شده در آن رسانه دچار نوسان مي شوند.
وي دربخش ديگري از اظهاراتش صدا و سيما را از نظر حقوقي و از نظر حقيقي غير قابل انحصارعنوان كرد و گفت: بر اساس نظر سنجي آمار مخاطبان سيماي استانها 73 درصد و آمار مخاطبان صداي استانها بين 40 تا 42 درصد است كه در مقايسه با رسانه هاي دنيا در وضعيت مطلوبي قرار داريم.
كردان مجموع شبكه هاي راديو و تلويزيون صدا وسيما در كشور را 52 شبكه عنوان كرد و گفت: امسال دو شبكه سيماي استاني قزوين و كهكيلويه و بوير احمد با ميانگين اعتبار هر شبكه 4 ميليارد تومان راه اندازي مي شود و مقدمات شبكه سيماي استاني خراسان شمالي و جنوبي در سال جاري فراهم مي گردد.
وي در مورد محور اصلي سازمان صدا و سيما در برنامه چهارم توسعه كشور گفت: وظيفه اين سازمان اين است كه برنامه هاي ماهواره را پالايش و در چارچوب ضوابط جمهوري اسلامي در رسانه ملي پخش كند.
وي تصريح كرد: سند چشم انداز 10 ساله سازمان طراحي شده است كه رقابتي شدن رسانه و بكارگيري تكنولوژي هاي نوين و دو طرفه شدن رسانه مورد توجه قرار گرفته است.
كردان دو طرفه شدن رسانه را در تبادل نظر در پخش برنامه ها عنوان كرد وگفت: قانونگذار برابر اصل 175 صدا و سيما را به لحاظ حقوقي انحصاري مي داند و از سويي راديو و تلويزيون ما ارزانترين در بين رسانه هاي جهان است و چون منافعي براي پخش خصوصي ندارد پا در اين عرصه نمي گذارد.
وي تصريح كرد: من علاقمند نيستم اين انحصار باقي بماند و مطمئنم كسي نيست بتواند با هزينه هاي بالا تلويزيون راه اندازي كند و هيچ كار فرهنگي در كشور بدون دوپينگ صورت نمي گيرد.
كردان بودجه صدا و سيما را قابل قبول ندانست و گفت: بودجه امسال ما حدودا 250 ميليون دلار است كه 91 ميليون دلار آن از طريق آگهي هاي صدا و سميا تامين مي گردد.
وي گفت: ما آرزو داريم هر ايراني در هر جا چهار شبكه صدا و سيما را دريافت كند كه نيازمند 400 ميليون تومان اعتبار است و هنوز نتوانستيم اين اعتبار را تامين كنيم.