دكتر محمدرضا عارف معاون اول رئيس جمهور امروز در جمع استادان، دانشجويان و مسئولان دانشكده امام باقر (ع) امنيت و اطلاعات را لازمه توسعه و تحقق انقلاب دانست و گفت: بايد به ياد داشت كه در مورد مسائلي چون اطلاعات و امنيت نمي توان و نبايد به دانش، فن آوري، امكانات و تجهيزات ديگران تكيه كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر عارف با اشاره به تحول اساسي ايجاد شده در دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي بر مبناي گسترش فن آوري اطلاعات و ارتباطات، مقابله با تهديدات را در گرو مجهز شدن به فن آوري هاي نوين اطلاعات و ارتباطات دانست و افزود: هرچند همكاري علمي با ساير مجامع و كشورها امري پسنديده است، اما در رابطه با مسائلي چون امنيت و اطلاعات قطعا بايد تكيه اصلي ما به علم و فن آوري بومي باشد.

معاون اول رئيس جمهور تصريح كرد كه در عصر اطلاعات توفيق و پيروزي نصيب جوامعي خواهد شد كه نرم افزار لازم براي توسعه، مقابله با تهديدات، تامين و حفظ منافع ملي و ساير موارد مربوط به اين مقولات را در اختيار داشته باشند.

دكتر عارف نقش دانشكده امام باقر (ع) را در تربيت نيروي متخصص براي خدمت در يكي از حساس ترين بخش هاي كشور ارزنده توصيف كرد وگفت: اميدواريم با توسعه هرچه بيشتر كمي و كيفي اين دانشكده همگان با علم روز و با دسترسي به جديدترين فن آوري هاي مربوط به امنيت و اطلاعات بتوانيم چون گذشته از انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي صيانت كنيم.

معاون اول رييس جمهور دانشكده امام محمد باقر (ع) را از يكسو به عنوان يك موسسه آموزش عالي كه رسالت توليد علم و تربيت نيروي متخصص را به عهده دارد و از سوي ديگر به عنوان رسالت خاص آن در رابطه با مسائلي چون اطلاعات و امنيت، شاخص و با اهميت خواند.

وي همچنين اظهار اميدواري كرد كه با توجه به حضور تعدادي از استادان برجسته كشور و نيز وجود دانشجويان متعهد و با انگيزه در اين دانشكده، دانشكده مزبور بتواند در تحقق اهداف وزارت، برنامه توسعه چهارم و سند چشم انداز كشور نقش جدي تري ايفا كند.

دكتر عارف در بخش ديگري از سخنان خود توسعه آموزش عالي را از اولويتهاي اصلي كشور پس از پيروزي انقلاب اسلامي دانست و با اشاره بر توسعه كمي و كيفي اين بخش در طول ساليان گذشته و بويژه توجهي كه در دولت جناب آقاي خاتمي با اين بخش شده است، تاكيد كرد: امروز آموزش عالي از شكل يكي از اولويتهاي توسعه خارج و به الزام توسعه تبديل شده است.

معاون اول رييس جهور نيروي انساني متخصص، كارآمد و با انگيزه را مزيت اصلي كشور برشمرد و افزود: با چنين توان، ظرفيت و مزيتي كه در كشور موجود است دست يافتن به اهداف چشم انداز بيست ساله كشور كاملا تحقق يافتني است.

وي حركت كشور را در راستاي توجه به فن آوري هاي جديد مانند بايوتكنولوژي و نانوتكنولوژي در سالهاي اخير مثال زدني توصيف و خاطر نشان كرد كه اين دولت همچنان بر هموار كردن مسير توسعه علمي، حل مشكلات پژوهش و دانشگاه ها و ارتقاء جايگاه علمي كشور در دنيا تاكيد خواهد كرد.

پيش از اين سخنان دكتر عارف با حضور در نشست جداگانه اي با حضور استادان و مسوولين اين دانشكده از نزديك در جريان روند فعاليتهاي آموزشي، پژوهشي و نيز مشكلات اين دانشكده قرار گرفت.

وي همچنين از ساختمان در حال ساخت كتابخانه دانشكده امام باقر (ع) نيز بازديد به عمل آورد.