قطعه 3800 متري بزرگراه نور حد فاصل ميدان نعمت آباد تا ميدان جهاد امروز صبح مورد بهره برداري قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهرداري تهران، با افتتاح اين محور ، شمال و جنوب شهر تهران به يكديگر متصل و بدين وسيله دسترسي شمال شهر به فرودگاه و مرقد امام خميني (ره) آسان شد.

اين بزرگراه از شمال به صورت مستقيم به شريانهاي اصلي بزرگراه آيت الله سعيدي (جاده ساوه) و بزرگراه جوان و از سمت جنوب نيز به بزرگراه هاي آزادگان و خليج فارس (تهران- قم) متصل شد.

بنابر اين گزارش با توجه به اهميت و نقش دو بزرگراه آزادگان و خليج فارس از نظر دسترسي به نيمه جنوبي كشور ، بزرگراه نور به عنوان حلقه ارتباطي تاثيري فرامنطقه اي در ترافيك تهران دارد ضمن اينكه دسترسي نيمه شمالي شهر تهران از طريق بزرگراههاي چمران و نواب به فرودگاه بين المللي امام (ره) را ممكن مي سازد.

بزرگراه نور داراي دو  باند تند رو به طول 6/11 متر و دو باند كند رو به طول 2/9 متر است و اجراي آن از تابستان سال 82 آغاز و به دليل وجود معارضين ملكي ساخت آن تاكنون به طول انجاميد و براي اجراي اين پروژه حدود 26 ميليارد ريال هزينه شد و بالغ بر 80 ميليارد ريال نيز براي رفع معارضين پروژه پرداخت شده است.

لازم به ذكر است كه بر روي بزرگراه نوراز خيابان شكوفه تا ميدان جهاد 7 تقاطع غير همسطح احداث خواهد شد كه به ترتيب هزينه پل هاي نعمت آباد 25 ميليارد تومان ، شكوفه 5/3 ميليارد تومان ، شقايق 4تا 5 ميليارد تومان ، ميدان جهاد نيز 3 ميليارد تومان برآورد شده است.

 معاون فني و عمراني شهرداري تهران در مراسم بهره برداري از اين بزرگراه گفت: براي تكميل بزرگراه نور و احداث پل ها ،50 ميليارد تومان بودجه  نياز است و اين بزرگراه مكمل خوبي براي بزرگراههاي نواب و يادگار امام(ره) است.

مهندس محمد علي آبادي تصريح كرد: حلقه بزرگ بزرگراهي تهران به طول 85 كيلومتر تا پايان سال 85 به اتمام مي رسد و ترافيك مبادي ورودي  شهر با استفاده از اين رينگ در نقاط مختلف توزيع مي شود.