دكتر خسرو دانشجو ضمن دفاع از مصوبه هاي شوراي دوم شهر تهران در خصوص اعطاي تراكم تشويقي و معافيت از عوارض نوسازي، در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" گفت: ما وقتي مي توانستيم انتظار حداكثري از احياي بافت هاي فرسوده داشته باشيم كه ساير دستگاههاي اجرايي به توصيه هاي شوراي شهر عمل كنند.
وي توضيح داد: شوراي شهر تهران به سيستم مالي و بانكي پيشنهاد داد كه آنها وام دراز مدت با كارمزد پايين به مالكين بافت هاي فرسوده ارايه بدهند. زيرا اكثريت كساني كه در بافت هاي فرسوده ساكن هستند از قشر ضعيف و كم درآمد جامعه محسوب مي شوند و توانايي مالي خوبي ندارند كه بتوانند به تنهايي ساخت و ساز صورت بدهند.
دانشجو در عين حال به استقبال خوب مردم مناطق 17 و 19 شهرداري تهران در زمينه نوسازي بافت هاي فرسوده اشاره و گفت: اگر امروز به اين مناطق برويد خواهيد ديد كه استقبال براي ساخت و ساز به گونه اي راضي كننده است.
عضو كميسيون عمران و شهرسازي شوراي شهر تهران همچنين با انتقاد از نحوه عملكرد وزارت مسكن و شهرسازي به عنوان متولي اصلي نوسازي بافت هاي فرسوده شهري، افزود: شوراي شهر به وزارت مسكن پيشنهاد داد با در اختيار قراردادن مديريت زمين شهري، تا حدودي از حجم مشكلات كم كند، اما متاسفانه در اين بخش نيز هيچ حمايتي از مديريت شهري صورت نگرفت.
وي با اشاره به قوانين دست و پاگير اداري كه موجب تاخير در اجراي برنامه ها مي شود، گفت: دو سال بود كه سازمان نوسازي شهر تهران به دنبال وام خارجي 200 ميليون دلاري بود تا بتواند بخشي از مشكلات را از اين طريق حل كند.
دانشجو افزود: با چنين موانع و محدوديت هايي، نمي توان شاهد اتفاق غير منتظره اي در بافت هاي فرسوده بود و مي بايست در اين راه يك عزم ملي به وجود بيايد و دولت و مجلس به كمك شهرداري بيايند تا شايد آن گاه در يك برهه زماني 10 ساله بتوان بافت هاي فرسوده تهران را دوباره احياء كرد.