"سعيد سهيلي" كارگردان سينما گفت : عده اي درصدد نابودي سينما هستند كه از آنها به عنوان مافياي اين عرصه نام برده مي شود .

وي كه در نشست مطبوعاتي  خبرگزاري "مهر" سخن مي گفت ، خاطر نشان كرد :  شايد آقاي" افخمي " كه دائم در سخنان خود از مافياي سينما ياد مي كند آنها را بشناسد ، بهتر است اين طيف به سينماگران و اهالي هنر معرفي شوند .
كارگردان فيلمهاي "شب برهنه"، " مردي شبيه باران" و "غوغا" تاكيد كرد:  تنها "مطبوعات" و "سينماگران " قادر به مقابله با مافياي قدرت و ثروت  در  سينماي ايران هستند. 
سهيلي از سياستهاي صداوسيما در حوزه سينما انتقاد كرد و گفت : تلويزيون همواره در جهت تضعيف سينما قدم بر مي د ارد و توجهي به نيازهاي اين صنعت در استفاده بهينه از رسانه ملي ندارد .
وي ، نحوه پخش تبليغات تلويزيوني  فيلمهاي سينمايي را  تبعيض آمير خواند و افزود: از فيلم "ديوانه اي از قفس پريد " كه از توليدات سيما است  به شدت حمايت مي شود و تبليغات اين فيلم به طور مرتب از تلويزيون پخش مي شود اما در مقابل از ديگر توليدات سينمايي كه  با  سرمايه  بخش خصوصي تهيه شده است ، حمايتي صورت نمي گيرد.
اين كارگردان تصريح كرد:  فيلم خوب در صورتي  توليد  مي شود  كه  درك متقابل از سينما در داخل و خارج  اين عرصه به وجود آيد، ديگر مسائل  فرع بر حوزه  فيلمسازي قرار مي گيرند.
سهيلي يادآورشد : سينماي ايران به دليل ساختار نامناسب در طول چند سال گذشته ، مراحلي را طي كرده است كه  بعضا  متفاوت از ديگر بخش هاي فرهنگي به نظر مي رسد.
كارگردان فيلم "غوغا"  در عين حال  فضاي ايجاد شده  پس از دوم خرداد را زمينه اي براي توليد آثار متنوع  سينمايي خواند و ادامه داد:  متاسفانه عده اي از سينماگران نتوانستند  به نحو شايسته  از اين فضا استفاده كنند،  دوره فيلمهاي سطحي و به اصلاح "تي نيجري " گذشته است. مخاطب به دنبال تماشاي آثار جدي و جذاب است .
وي توضيح داد: ديگر نمي توان با تبليغات  و انتشار پوسترهاي رنگي مخاطب را به تماشاي فيلم  ترغيب كرد ،  سينما تنها با خلق آثار جدي و جذاب تثبيت مي شود.