حسيني دولت آبادي ، عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس با اشاره به اينكه همگان بايد بدانند دين مقدس اسلام ، ضامن سعادت دنيا و آخرت افراد است و پيشرفت جامعه را نيز موجب مي شود ، تأكيد كرد : همه بايد بدانند دين اسلام تنها عامل نجات بشريت است و مسئولان تبليغي كشور نيز مي بايست اسلام ناب محمدي را به شايستگي معرفي كنند .

سيد محمود حسيني دولت آبادي ، عضو كميته ارشاد و تبليغات و كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" ضمن تشكر از زحمات تمام دستگاههاي تبليغي مختلفي كه در راستاي اطلاع رساني ديني تلاش مي كنند ، گفت : عليرغم ضعفهايي كه وجود دارد ، نبايد زحمات فعالان اين عرصه را در زمينه تبليغ و تبيين دين ناديده گرفت .

وي در ادامه با اشاره به اينكه فعاليتهايي كه تا كنون صورت گرفته جوابگوي نيازهاي جامعه نيست ، افزود : اميدواريم ضعفها و نواقص موجود ، با همكاري و همياري مسئولين ذيربط برطرف شود .

دولت آبادي در مورد آثار و تبعات وجود ضعف در تبليغات ديني ، گفت : در شرايطي كه دشمنان اسلام ، براي ارائه چهره اي غير واقعي از دين اسلام تلاش بسياري دارند ، مسئولان تبليغي و دستگاههاي مرتبط با اين موضوع مي بايست تلاش دقيق و جدي داشته و دين مقدس اسلام را بدرستي معرفي كنند .

عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد : همگان بايد بدانند كه دين مقدس اسلام ، ضامن سعادت دنيا و آخرت افراد است و پيشرفت جامعه را نيز موجب مي شود .

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تصريح بر اينكه دين اسلام تنها عامل نجات بشريت است و سعادت انسان را در تمامي ابعاد وجودي ، دنيوي و اخروي را باعث مي شود ، گفت : وظيفه تمام نهادها و مسئولان تبليغي كشور است كه از ابزارهاي روز بهره گرفته ، اسلام ناب محمدي را به شايستگي به اقشار مختلف جامعه معرفي كرده و دين اسلام را در ميان تمام گروهها ، نهادينه كنند .