جنبش عدالتخواه دانشجويي با صدور بيانيه اي با بيان اينكه ايران اسلامي، امروز به رئيس جمهوري نيازمند است كه مسائل واقعي جامعه را درك نمايد و عزم جدي خويش را در ترميم بي اعتمادي مردم نسبت به مسئولين به كار گيرد، حمايت خود را از دكتر احمدي نژاد در مرحله دوم انتخابات رياست جمهوري اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" در اين بيانيه آمده است : نظام جمهوري اسلامي در آستانه نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، با تحولاتي مهم در عرصه بين المللي مواجه است. گسترش روند جهاني سازي، پيگيري طرح خاور ميانه بزرگ توسط آمريكا، رشد بيداري سلامي، افزايش همگرايي بين كشورهاي اسلامي همه و همه تهديدات و در كنار آن فرصت هايي را پيش روي نظام قرار مي دهد كه اين دوره از انتخابات را از اهميت ويژه برخوردار ساخته است.

 توجه به موقعيت هاي موجود و مواجهه صحيح با اين تحولات علاوه بر اين كه هويت ملي و ديني ما را از انتخاب نظام سلطه حفظ مي نمايد، نظام جمهوري اسلامي را از فرصت هايي برخودار مي سازد كه بهره گيري از آن مي تواند موقعيت سياسي، فرهنگي و اقتصادي آن را در منطقه ارتقاء بخشد.

طرح كاريكاتوري اسلام انقلابي امام در چهره طالبانيسم درافغانستان با شكست مواجه شده است. تلاش آمريكا براي حذف اسلام از عرصه نظام سياسي عراق ناكام مانده است. مقاومت اسلامي در لبنان بار ديگر كارآمدي اسلام انقلابي را در تضمين امنيت در منطقه به اثبات رساند. امروز با آشكارشدن بيش از بيش دشمني آمريكا، زمينه براي همگرايي و همبستگي بيشتر كشورهاي اسلامي فراهم آمده است. در شرايط كنوني، انتخاب صحيح و آگاهانه ملت در انتخابات رياست جمهوري مي تواند استفاده از ظرفيتهاي موجود در منطقه را تضمين نمايد.

اكنون نظام جمهوري اسلامي با پيش رو داشتن سند چشم انداز بيست ساله، حل مشكلات داخلي و ارتقاي موقعيت ايران و تبديل شدن آن به الگويي در سطح منطقه را هدف قرار داده است. اين امر منوط به توفيق ملت شريف ايران در انتخاب يك رئيس جمهور متناسب با موقعيت كنوني است.

مرحله اول انتخابات نهم نشان داد كه نظام جمهوري اسلامي وارد فضاي جديدي در عرصه داخلي شده است. بروز و حضور سلايق مختلف در عرصه اين انتخابات قضاوت افكار عمومي را نسبت به رويكردها و سلايق مختلف فراهم آورد و چهره آبرومندي از نظام در منظر جهانيان از نظر ارائه الگوي مردم سالاري ديني به نمايش گذاشت.

اينك كه در آستانه مرحله دوم انتخابات قرار گرفته ايم، متأسفانه شاهد آن هستيم كه غوغاسالاران، با توسل به ابزارهاي رسانه اي- تبليغاتي ، با آلوده كردن فضاي جامعه و دامن زدن به جو شايعه، تهمت و دروغ سعي مي كنند قدرت انتخاب را از مردم سلب نمايند، همه چيز را به نفع خود مصادره مي كنند و عدم پايبندي خود را به قواعد مردم سالاري به اثبات مي رسانند. تا موقعي از دموكراسي دم مي زنند كه منافعشان اقتضاء مي كند و وقتي نمي توانند آراي مردم را جلب كنند، اصل آن را زير سوال مي برند.

با وقاحت و بي شرمي، از سر تماميت خواهي، شعار نفي انحصارطلبي سر مي دهند و بجاي فراهم آوردن فضايي جهت انتخاب آزادانه مردم، همه همت خود را براي آلوده ساختن فضاي انتخابات و از بين بردن امنيت رواني جامعه به كار گرفته اند. ظواهر سازي و رياكاري را به اوج رسانده و فردي را كه تا ديروز به عنوان نماد سلب آزادي هاي سياسي و اجتماعي و توسعه تحميلي معرفي مي كردند، امروز او را نماد آزادي خواهي قلمداد مي كنند. اينها بيشتر از اينكه نگران بسط آزادي و آگاهي در جامعه باشند، به تملك قدرت و ثروت مي انديشند.

اميدواريم ملت شريف ايران بدون توجه به غوغاسالاري زراندوزان اقتدارطلب، با روشن بيني، ديدگاهها و نحوه عملكرد ديروز و امروز هر كدام از دو كانديدا را مورد ارزيابي قرار دهند تا فردي اصلح را براي تصدي پست رياست جمهوري برگزينند.

با همه احترامي كه براي جناب آقاي هاشمي رفسنجاني قائليم، اما با ارزيابي كارنامه عملكرد ايشان در سالهاي رياست بر قوه مجريه، ايشان را گزينه مناسبي براي احراز پست رياست جمهوري نمي دانيم. اصرار بر اعمال سياستهاي غيربومي اقتصادي و ناسازگار با واقعيتهاي اجتماعي، عدم توجه به پاسخگويي نسبت به عملكردها، نقدناپذيري و عدم تحمل ديدگاه هاي مخالف - كه باعث به حاشيه رانده شدن حجم عظيمي از مديران و نخبگان دلسوز و انقلابي گرديد - رواج روحيه تجمل گرايي و اسراف در استفاده از بيت المال، عدم اهتمام به نظارت، تعميق شكاف فرهنگي و فاصله طبقاتي از نقاط تاريك و مبهم كارنامه دولت ايشان مي باشد.

كسي نمي تواند ادعا كند كه آقاي هاشمي سابقه روشني در دفاع از آزاديهاي اجتماعي و سياسي به ويژه در سطح دانشگاهها و مطبوعات داشته است. رويكرد آقاي هاشمي در عرصه فرهنگ به بي نظمي و تضعيف باورهاي اخلاقي منجر شده است. روش تبليغاتي ايشان در اين دوره، بر نگراني هاي ما در اين زمينه افزوده است. همچنين هيچ نشاني از تغيير رويه ايشان در انتخاب همكاران و مديران مشاهده نمي شود. روحيه جناي آقاي هاشمي در بي اعتنايي به مسئله جوانگرايي كه اخيرا با تحقير بسياري از نخبگان و ديگر كانديداها - كه همگي از مديران با سابقه و فرزندان انقلاب محسوب مي شوند- همراه شده است، نگراني ما را در شكل گيري باندهاي انحصاري قدرت تشديد مي نمايد.

نظام جمهوري اسلامي امروز بعد از 26 سال در دوره تثبيت به سر مي برد. امروز اداره كشور نيازمند رويكرد بومي، مردم گرا، عدالت محور و جامع نگر به ارزشهاي انقلاب اسلامي است و تجديد نظر در به كارگيري الگوهاي توسعه ليبرالي و غيربومي كه باعث بروز مشكلاتي چون فاصله طبقاتي، شكاف فرهنگي و به حاشيه رانده شدن مستضعفين و... مي شود؛ ضروري به نظر مي رسد.

ايران اسلامي، امروز به رئيس جمهوري نيازمند است كه مسائل واقعي جامعه را درك نمايد و عزم جدي خويش را در ترميم بي اعتمادي مردم نسبت به مسئولين به كار گيرد و اين امر را در سلوك فردي و منش حكومتي خود به نمايش گذارد. چرخه نخبگان در عرصه مديريتي را عملي سازد و از انحصارگرايي جلوگيري به عمل آورد. به نظارت بر اركان دولت معتقد بوده و خود را موظف به پاسخگويي به ملت بداند. عزم جدي خود را در مبارزه با عوامل فقر و فساد و تبعيض به كار گيرد. عدالت را محور برنامه هاي خود قرار دهد و توزيع عادلانه امكانات و فرصت ها به مناطق مختلف را مورد توجه جدي قرار دهد. نگاهي جامع به ارزشهاي انقلاب داشته باشد و در كنار پيگيري عدالت اجتماعي، به بسط آزادي نيز اهتمام جدي ورزد چرا كه پيگيري هر يك از اين دو بدون ديگري نه ممكن است و نه مطلوب.

بر اين اساس جنبش عدالتخواه دانشجويي ، با حفظ ديدگاه هاي انتقادي و شفاف خود نسبت به جناب آقاي دكتر احمدي نژاد، حمايت خود را از ايشان اعلام نموده و در روز انتخابات اعضاي اين جنبش رأي خويش را به نفع ايشان در صندوق خواهند ريخت.

در پايان يادآور مي شويم آنچه بيشتر از نتيجه انتخابات اهميت دارد، نحوه مواجهه خواص است كه فرصت يا تهديد بودن انتخابات را تعيين مي كند. ابراز اميدوراي مي كنيم كه خواص حاضر در صحنه انتخابات بعد از روي كار آمدن دولت جديد، همچنان در صحنه باقي بمانند و نظارتي مستمر را بر عملكرد دولت نهادينه سازند.

ضمنا جنبش عدالتخواه دانشجويي بعد از اعلام نتايج انتخابات ارزيابي تفصيلي خود را درباره رئيس جمهور منتخب و مطالبات جنبش را از وي، طي بيانيه اي اعلام خواهد كرد.