مدير كل دفتر بيابانزدايي سازمان جنگلها گفت: تاكنون بالغ بر 37 هزار و 312 هكتار از عرصه هاي بياباني با مشاركت فعال بهره برداران احيا شده است .

سيد محمد موسوي در گفت و گو با خبر نگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب افزود: : در طول برنامه سوم توسعه و در 11 استان بياباني كشور با مشاركت مستقيم مردم و از طريق تامين نيروي انساني ، آب ، تجهيزات احياي بيابان هاي كشور آغاز شده كه تا كنون بالغ بر 37 هزار و 312 هكتار از عرصه هاي بياباني بويژه در استانهاي خوزستان و خراسان رضوي با مشاركت فعال بهره برداران احيا شده است .

وي ، حضور و مشاركت مردم را منطقي ترين  روش براي كنترل پديده بيابانزايي در كشور دانست و گفت: با توجه به گستردگي و پيچيدگي پديده بيابانزايي ، حضور مردم مي تواند نقش موثري در كاهش و كنترل اين پديده داشته باشد .

موسوي با اشاره به  اجراي مهمترين پروژه هاي بيابانزدايي  مشاركتي در كشور تصريح كرد: احداث بادشكن بيولوژيك اطراف مزرعه ، كشت تلفيقي ، احداث كمربندهاي حفاظتي زنده و غير زنده ، اجراي پروژه مديريت هرز آب در مناطق بياباني بوده است .

 وي  يكي ازاصول اساسي سازمان جنگلها در برنامه چهارم توسعه  را مهار و مديريت  پديده  بيابانزايي با تقويت  مشاركت همه جانبه مردم و بهره  برداران  اعلام كرد .

موسوي تاكيد كرد: مشاركت همه جانبه مردم تنها راه كنترل  و مديريت پديده بيابانزايي است .