به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا مقدم فر معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران با اشاره به برخی سخنانی که اخیراً توسط یکی از شخصیتهای سیاسی کشور مبنی بر اینکه "امروز سرباز می خواهیم و سردار نمیخواهیم" مطرح شده است، اظهار داشت: سردار در ادبیات مصطلح اسلامی و در جمهوری اسلامی ایران به افرادی گفته می شود که در مسیر سربازی خود در رکاب ولایت از امتحانات سخت عبور کرده، صاحب تجربه و موفقیتهایی شدهاند که بدین سبب در جایگاه و مرتبه بالاتری که همانا جایگاه مدیریتی، هدایت و فرماندهی است، قرار گرفتهاند.
وی استناد به لغزش ابنعباس در دوران ولایت امام حسن(ع) و تعمیمدادن این لغزشها به سرداران در گذشته و حال را، غلط و نادرست عنوان و تصریح کرد: آیا در صدر اول و دوم اسلام ما سردارانی مانند حمزه سیدالشهدا(ع)، مالک اشتر نخعی و عمار یاسر نداشتهایم که آنگونه در خدمت اسلام و ولایت بودهاند؟
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران همچنین اضافه کرد: اینکه گفته شود نیازی به سردار نداریم، یعنی اینکه امروز نیازی به حضور امثال سردار عالیقدر و دانشمند برجسته شهید طهرانی مقدم، سردار شهید حاج احمد کاظمی، سردار شهید شاطری و ... در کشور وجود ندارد؟
وی افزود: این تعمیم نادرست مانند آن است که بگوییم از آنجا که افرادی نظیر آقایان منتظری و کاظم شریعتمداری دچار خطا و لغزش در دوران انقلاب شدند، امروز دیگر نیازی به مجتهدین و مراجع تقلید نداریم و وجود طلاب برای کشور و مردم کفایت میکند. در حالی که امروز حضور ارزشمند مراجع تقلید و مجتهدین ولایتمداری که وظیفه راهنمایی و هدایت دینی مردم را برعهده دارند، برای کشور و مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی یک نعمت بزرگ است که باید شکرگزار آن بود.
مقدمفر با تأکید بر اینکه اگر در طول تاریخ، سرداری دچار لغزش شده به هیچ وجه به معنای آن نیست که جایگاه سرداری، بالذات، مخدوش و منفی است، خاطرنشان کرد: سرداری در ادبیات دینی و تاریخ اسلام و در جمهوری اسلامی، جایگاه مقدس و ارزشمندی است و همواره به سرداران بزرگ در خدمت ولایت نیازمندیم.
وی تأکید کرد: امروز نیز عرصه سرداری در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عرصهای با افتخار و مقدس است و سردارانی در سپاه حضور دارند که الگوی تقوا و ایثار و شهدای زندهای هستند که کولهباری از تجربه جنگ سخت و جنگ نرم را بر دوش داشته و مطیع محض ولی فقیه هستند.
مقدمفر در ادامه تأکید کرد: برخی از دوستان عزیزی که سخنی مبنی بر "سردار نمی خواهیم و سرباز میخواهیم" را مطرح کردهاند، از چهرههای دلسوزی هستند که قطعاً دچار مغالطه و سوءنیت نیستند بلکه دچار یک کمتوجهی و سهو شدهاند و ما از این عزیزان میخواهیم که در ادبیات خود دقت بیشتری بفرمایند.