به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر کلاهی اهری به آسیبشناسی دورههای قبلی جشنواره بینالمللی شعر فجر که خود به عنوان داور با آنها همکاری داشته است، پرداخت و گفت: یکی از موضوعاتی که در دورههای قبلی جشنواره شعر فجر جزء برنامهها بود ولی اجرا نشد، انتشار بولتنی درباره شعر و با محوریت جشنواره شعر فجر در طول سال بود.
وی افزود: در واقع قرار بود دبیرخانه جشنواره شعر فجر بسته به امکانات خودش هر سال یک بولتن و یا نشریهای را منتشر کند که در آن اخبار و مسائل مرتبط با شعر رصد میشود. این نشریه جایی بود برای تبادل نظر جدی شاعران در طیفهای مختلف با یکدیگر ولی متاسفانه این کار از سوی مسئولان دوره قبلی جشنواره شعر فجر انجام نشد.
داور چهارمین جشنواره شعر فجر اضافه کرد: ایجاد پلی برای ارتباط شاعران پیشکسوت و جوان و نیز شاعران طیفهای مختلف فکری با یکدگر، میتوانست از کارکردهای این نشریه باشد.
سراینده «بر فراز چار عناصر» در همین حال جشنواره شعر فجر را یک رویداد مهم در حوزه شعر عنوان کرد و گفت: در مملکت ما شاعران جوان زیادی هستند که هر سال چشم به جشنواره شعر فجر دوختهاند و این جشنواره هم فرصتی است تا آنها بذری را که پیشکسوتان شعر کاشتهاند، درو کنند.
کلاهی اهری همچنین پیشنهاد انتشار نشریهای به عنوان «فجرنامه» را ویژه جشنواره شعر فجر به صورت مستمر در طول سال، ارائه و تاکید کرد: وقتی جشنواره شعر فجر تمام میشود، نباید پرونده شعر را بست بلکه باید فضایی برای ارتباط مستمر میان برگزیدگان و داوران و دست اندرکاران و متخصصین عرصه شعر فراهم شود.
وی تاکید کرد: بسیاری از شاعران جوان ما با درج شعر و عکسشان در این قبیل نشریات که من امیدوار به تولد آنها هستم، به سرودن شعر دلگرم و انگیزههاشان دوچندان میشود.
سراینده «باغی در منقار بلبلی» همچنین دعوت از متخصصین رشتههای دیگر از جمله جامعهشناسی و روانشناسی را برای تبادل نظر بیشتر با شاعران در موضوعات مرتبط با شعر ضروری دانست و گفت: چه خوب است اگر شعر ما هم یک دپارتمان تخصصی داشته باشد تا دانشجوهای ما اینقدر در یافتن منابع برای تکمیل پایاننامههایشان دچار مشکل نباشند.
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۹
محمدباقر کلاهی اهری شاعر و از برگزیدگان استانی دورههای قبلی جشنواره شعر فجر، این رویداد بینالمللی را فرصتی توصیف کرد که در آن شاعران جوان، بذری را که پیشکسوتان شعر کاشتهاند، درو خواهند کرد.