یاسر قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر، از طرح دوفوریتی جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که به موجب آن از افزایش اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا جلوگیری می شود حمایت کرد .
وی با برشمردن برخی آفات افزایش تعداد اعضای شوراها به خصوص در شهرها اظهار داشت: بی تردید مهم ترین آفت افزایش اعضای شوراهای شهرها، نتیجه بخشی پایین آرا در صحن شورایی خواهد بود.
وی افزود: از سویی با افزایش اعضای شوراهای اسلامی، انتخاب شهردار به صورت غیرکارشناسی و گاها با هدف صف آرایی های ناهمگون شورایی که رسیدن به نتیجه مطلوب برای انتخاب شهردار شایسته و با برنامه را به دنبال داشته با چالش مواجه می کند.
قربانی با اشاره به اینکه ایجاد بروکراسی پیچیده در چرخه امور شهری و روستایی یکی دیگر از معایب افزایش تعداد اعضای شوراها محسوب می شود، تصریح کرد: این اقدام نیز سبب تحمیل هزینه های گزاف و بیهوده و چاق تر شدن مدیریت شهری در شهرداریها خواهد شد.
وی با بیان اینکه ناکارآمد شدن مدیریت شهری به واسطه وجود تضاد سلیقه و تفکر اعضای شوراها از آفت های دیگر افزایش تعداد اعضای شوراها است، یادآور شد: متاسفانه بروز موارد فوق نتوانسته به متولیان امور شوراها در قوای مقننه و مجریه این تلنگر را بزند تا به صرافت نقد و آسیب شناسی عملکرد شوراهای شهر و روستا بیافتند تا شاهد چنین موارد آسیب زایی نباشیم.
این مدرس دانشگاه با تاکید بر استفاده از آرا و نظرات متعدد و بیشتر از نخبگان شهری و روستایی در تصمیم گیری های شهر و روستا، افزود: این اقدام سبب می شود تا به جای افزایش بی مورد تعداد اعضای شوراها، از طریق مشاوره و همفکری با صاحبنظران و دلسوزان در حوزه مدیریت شهری می توان جلوی هزینه های گزاف و بیهوده را در شهرها و روستاها گرفت.
به گزارش مهر، برخی از نمایندگان مردم مجلس شورای اسلامی از تهیه طرحی دو فوریتی با 50 امضا برای عدم افزایش تعداد اعضای شورای اسلامی شهر و روستاها در انتخابات آینده خبر داد.
نمایندگان مجلس طرح دو فوریتی مسکوت ماندن ماده هفت قانون انتخابات شوراها را تهیه کردند که این طرح به امضای 50 نماینده مجلس رسیده و هفته آینده در صحن مجلس مطرح خواهد شد.