قدس - خبرگزاری مهر: نماینده قدس، شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی گفت: چون در قبال صادرات ارز دریافت می شود، افزایش آن به نفع صادرات خواهد بود.

حسین گروسی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص صدور اسناد مالکیت قدس اظهار داشت: طی جلساتی با فرماندار شهرستان مقرر شد تا عملیات صدور اسناد مالکیت آغاز شود.

وی افزود: به منظور جلوگیری از مراجعات مکرر مردم به ادارات مختلف، برنامه ریزی شد تا شهرداری، اداره ثبت اسناد و املاک و اداره دارایی در خصوص استعلام ها و مراحل اداری با یکدیگر هماهنگ شوند.

عضو کمسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پیش از این قانون حداکثر استفاده از توان داخلی در مجلس تصویب شده بود و در حال حاضر نیز طرح حمایت از تولید ملی در کمیسیونها در حال بررسی است که در این قانون به بحث بیمه، مالیات و تسهیلات لازم برای افرادی که توان کار دارند اما سرمایه ندارد توجه خاصی شده است.

اصل 43 قانون اساسی حامی افراد توانمند

وی با اشاره به اصل 43 قانون اساسی ادامه داد: طبق اصل 43 قانون اساسی دولت باید سرمایه لازم را در اختیار کسانی که دارای توانایی کار هستند، اما سرمایه کافی ندارند، قرار دهد، متاسفانه این اصل آن طور که شایسته است مورد توجه قرار نگرفت.

گروسی افزود: در سطح کشور ظرفیتهای مطلوبی در حوزه تولید وجود دارد، صنایع دستی، فرش،سفالگری و.... که می تواند در بحث صادرات نیز موثر باشد.

این نماینده اعلام کرد: ما همیشه به کشور چین به عنوان تهدید نگاه کردیم چرا که کالاهایشان وارد کشور می شد اما در عین حال چین می تواند بزرگترین بازار مصرفی ایران باشد، خوشبختانه فرش دستباف در چین جایگاه خود را پیدا کرده بنابراین میتوان با صادارات فرش، صنایع دستی و حتی مواد غذایی این بازار بالقوه را مورد استفاده قرار داد، این مهم تنها با حمایت از فعالان در صنایع مختلف میسر خواهد شد.

چین می تواند بزرگترین بازار مصرف برای ایران باشد

وی ضمن قدردانی از وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: بر اساس قانون، سه درصد الویت جذب دستگاه ها و سازمانهای دولتی مربوط به معلولان است که متاسفانه خیلیها این قانون را زیر پا گذاشتند، ولیکن وزیر آموزش و پرورش با نظر به قانون پیش از اطلاعیه عمومی سه درصد معلولان و سهمیه مربوط به شاهد را جذب کرد که این حرکت درخور قدردانی است، در صنعت نیز این سه درصدباید لحاظ شود.

وی اضافه کرد: انتظار می رود دولت نسبت به تولید جدی تر عمل کند چرا که اگر کشور در تولید رونق پیدا کند، کمتر شاهد تورم و گرانی خواهیم بود.

رونق تولید کاهش قیمت را به دنبال دارد

گروسی در خصوص تاثیر نوسانات ارز بر صادرات بیان کرد: افزایش نرخ ارز به نفع صادرات است، بدون تردید اگر این افزایش از پنج سال پیش و به صورت پلکانی صورت می گرفت تاثیر مثبتی بر توان صادرات داشت، اصل افزایش برای تولیدکننده و صادرکننده مشکل حادی به حساب نمی آید بلکه نوسانات مشکل ساز بود.

وی افزود: افزایش ارز از بعد صادرات به نفع کشور است چرا که در مقابل صادرات کالا، ارز وارد کشور می شود لذا این امر فرصتی برای حمایت از صنایع داخلی است چرا که کشور تولید کننده در این نوسانات سود خواهد کرد.

برچسب‌ها