ساری - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت نوشهر گفت: ایستادگی مردم سبب عقب نشینی غربی ها در پرونده هسته ای ایران شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالغفار آل حبيب در خطبه های امروز نماز جمعه نوشهر افزود: غربي ها به خيال خود فكر مي‌كنند كه ملت بزرگ ايران اسلامي از حقوق و پيشرفت خود دست مي كشند اما بدانند تكيه گاه اين ملت، خداست و توجه به قرآن، خون شهدا و رهبري الهي و فرزانه پشتيبان اين ملت است.
 
وي اضافه كرد: آمريكايي‌ها و اروپايي‌ها در برابر عزت و بزرگي ملت بصير ايران محكوم به شكست هستند و بايد پيشنهادات ما را بپذيرند.
 
امام جمعه موقت نوشهر، شروع فتنه و تحريم را از آغازين روز شكل‌گيري انقلاب دانست و عنوان داشت: در طول انقلاب و در طي سالهاي جنگ تحميلي و در دوران سازندگي و در همه ادوار، دشمنان تمام توان خود را بسيج كردند كه كشور را مورد لطمه قرار دهند اما به فضل الهي، مردم بصير و اهل معرفت ما در برابر اين تهديدها مقاومت كردند.
 
آل حبيب با اشاره به در پيش بودن ايام نوروز، خانه‌تكاني را از مشغله هاي مردم در اين روزها دانست و گفت: در كنار خانه‌تكاني چقدر شايسته است تا دلها را هم از آلودگي پاك كنيم و از نظارت مستمر خداوند در رفتار و اعمالمان غفلت نكنيم.
 
وي با انتقاد از برخي برنامه سازي طنز در صدا وسيما بوي‍ژه از برنامه "خنده بازار" خاطرنشان كرد: پخش اينگونه برنامه‌ها كه ديگران را به سخره مي‌كشاند عمل قبيح و ناپسندي است كه ضرورت دارد در تهيه اينجنين برنامه‌هايي دقت لازم صورت بگيرد.
 
وي با اشاره به در پيش بودن انتخابات آينده، خطاب به گروه هاي سياسي و هواداران گفت: برخي كه براي طرفداري از شخص يا گروه و حزبي، كشور را بهم مي زنند بايد بدانند اين كشور متكي به يك نفر نيست چه آن فرد بماند و يا آنكه برود.

امام جمعه موقت نوشهر، همدلي و وحدت مسوولين را از اهم وظايف دانست و هشدار داد: هركس در مقابل محور نظام كه همان ولايت فقيه است بايستد بايد بدنبال كار خودش برود.