ابوالفضل تیرانداز در گفتگو با خبرنگار مهر به سیاست های کلی و کشوری سازمان فنی و حرفه ای پرداخت و گفت: 81 میز در حال پیگیری است تا از این طریق مجوز فعالیت آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در دیگر کشور ها صادر شود و گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی در حال پیگیری طرح هایی در کشورهای افغانستان و ترکمنستان هستند.
وی تصریح کرد: در سطح کلان کشور تفاهم نامه هایی مانندIOR با مرکز منطقه ای انتقال علوم فناوری اطلاعات همکاری در کشورهای حاشیه اقیانوس هند منعقد شده است تا داروهای گیاهی در سامانه ای ثبت شوند و موجب شده است تا 19 مربی کارآفرین از سطح استان از این طریق تربیت شوند.
تیرانداز افزود: طی تفاهم نامه ای با KAB تعاملات سازمان با موسسه EDEXER نیز بیشتر خواهد شد تا گوهینامه مهارت های سازمان بصورت رسمی بهره برداری شود.
وی به اتباع بیگانه حاضر در استان اشاره کرد و گفت: با کمیساریای عالی پناهندگان نیز برای آموزش اتباع بیگانه مشارکت هایی شد و در گرگان و گنبد به برخی از اتباع بیگانه اموزشهایی چون صنایع ساختمان و خیاطی آموزش داده شد.
تیرانداز ادامه داد: دیپلماسی مهارتی و جایگاه ان در بین الملل در کشور مطرح شده است و کارگاه آموزشی دیپلماسی مهارتی در کشور شروع به کار کرده است.
وی اضافه کرد: حوزه مهارت یک اکوسیستم شامل جامعه، افراد، اقتصاد و کارفرمایان است که در صورتیکه اموزش به درستی اتفاق بیفتد می توان افزایش بهره وری و سودآوری، ارتقاء سلامت، کاهش آسیب های اجتماعی، توانایی ایجاد شغل برای افراد، کاهش رکود اقتصادی و ... را به دست آورد.