به گزارش خبرنگار مهر، اكبر نيكزاد عصر یکشنبه در دیدار با هيئت مديره خانه مطبوعات استان و بررسي مشكلات رسانه هاي اردبیل اضافه کرد: در همین خصوص از محل اراضی با كاربري فرهنگي كه تحت تملك دولت هستند، زميني مناسب در اختيار خانه مطبوعات استان قرار خواهد گرفت .
به گفته وی با تخصیص این زمین خانه مطبوعات استان باید باحمايتهاي ارشاد نسبت به احداث مجتمع مطبوعاتي و يا هر نوع فعاليت فرهنگي متناسب با فعاليتهاي رسانهاي اقدام کند.
استاندار اردبیل با درخواست از اعضا هيئتمديره خانه مطبوعات مبني بر ساماندهي خبرنگاران استان با همكاري ارشاد اسلامي ادامه داد: بايد شرايطي فراهم آيد تا هر كسي اين اجازه را به خود ندهد كه به آساني وارد عرصه خبرنگاري شود و بايد حساسيتهاي لازم در اين زمينه اعمال گردد.
وی با بیان اینکه جايگاه اطلاعرساني و خبرنگاران از اهميت بسيار بالايي در جامعه برخوردار است، متذکر شد: هر فعاليتي نياز به تخصص خاصي دارد، و بی شک برخورداري رسانهها از تخصص و خبرنگاران زبده ميتواند از چنان قدرتي برخوردار باشد كه در ايجاد موجهاي مطلوب موثر واقع شود.
لزوم رعایت آبروی افراد در بیان نقطه نظرات رسانه ای
نیکزاد اذعان كرد: همين موضوع سبب شده است تا اخذ مجوز نشريه براي هركسي به آساني صورت نپذيرد و قانون صدور مجوزها را پس از انجام بررسي در صلاحيت افراد و ميزان تخصص آنان انجام دهد.
وی با اشاره به فرا رسيدن ايام انتخابات تاکید کرد: از فعاليت آزاد رسانههاي استان و ايجاد شور و نشاط انتخاباتي در استان حمايت می کنیم، اما بايد در نظر داشت كه اين فعاليتها و ارائه نقطه نظرات با آبروي افراد بازي نكند و چهره دلسوزان نظام را مخدوش نسازد.
نائب رئيس شوراي فرهنگ عمومي استان اردبيل با استقبال از فعاليتهاي انتقادي مطبوعات یادآور شد: مديران بايد خود را در شرايطي قرار دهند كه از تحليلها و انتقادهاي رسانهها نهايت استفاده را برده و نسبت به رفع كمبودها و نواقصات اقدام كنند.
مدیران ظرفیت نقدپذیری را در خود ایجاد کنند
وی با دعوت از رسانهها براي گسترش روحيه نقد و نقدپذيري بیان داشت: بايد فراموش نكنيم كه هر مطلبي نميتواند انتقاد تلقي شود و رسانهها بايد مرز بين انتقاد سازنده و تخريب را بشناسند و اگر دوست دارند گرهي از مشكلات مردم باز شود با انتقاد سازنده به موضوعات نگاه كنند.
نيكزاد با بيان اينكه ثمره درخت انتقاد ميوههاي شيرين سازندگي است، ادامه داد: رسانهها قدر خود و جايگاهي كه در آن واقع شدهاند را بداند و منصفانه به مسائل نگاه كرده و عادلانه قضاوت کنند.
با اشاره به فعاليتهاي ارزشمند رسانهاي یادآور شد: در كنار بيان هر مشكلي شايسته است راهكارهاي مدنظر نيز گوشزد گردد چراكه همه تلاش مسئولان و رسانهها براي رضاي خدا و حل مسائل مردم است و بايد همدلي و همراهيها با اين هدف استمرار يابد.
وي با تاكيد بر اينكه اين جلسات در آينده بايد به شكل منظمي ادامه پيدا كند، افزود: اعتبارات فرهنگي استان در اختيار اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي قرار ميگيرد و اين اداره كل براي آينده كمكهاي مادي و معنوي لازم را از خانهمطبوعات و رسانههاي استان انجام خواهد داد.
استاندار اردبیل با تاكيد بر اينكه توزيع آگهي ادارات دولتي بايد بهصورت متمركز و از طريق ارشاد اسلامي انجام يابد، تصريح كرد: از ارشاد اسلامي استان ميخواهيم با رصد نحوه ارائه آگهيهاي دولتي به رسانهها، تخلفات دستگاههاي دولتي را در خصوص عدم ارسال آگهي به ارشاد و تاخير در پرداخت هزينه چاپ آگهي جهت برخوردهاي لازم به استانداري گزارش دهد.
نرخ مصوب ارشاد در پرداخت هزينه آگهيها رعايت شود
نيكزاد با تاكيد مجدد براين موضوع كه بايد نرخ مصوب ارشاد در پرداخت هزينه آگهيها رعايت شود، اضافه کرد: مطبوعات استان ميتوانند گزارش بدهي ادارات و شهرداريها را به استانداري اعلام کنند تا نسبت به احقاق حقوق انان اقدام لازم به عمل آيد.
نائب رئيس شوراي فرهنگ عمومي استان اردبيل خطاب به روابط عمومي استانداري گفت: ضمن انجام رايزنيهاي لازم با دستگاههاي دولتي نسبت به انجام بازديد از پروژههاي بزرگ و مهم به همراه خبرنگاران استان اقدام لازم انجام پذيرد و نتايج اين بازديدها در قالب گزارشهاي خبري در نشريات استان چاپ گرديده و هزينه آنها توسط ادارات پرداخت شود.
وي با قدرداني از تلاش خبرنگاران و رسانههاي استان به تجليلهاي صورت گرفته در نشست خبري اخیر خود اشاره كرد و متذکر شد: دو مورد تجليل انجام يافته فقط به خاطر كسب موفقيت در برنامههاي كشوري بوده و استانداري ضمن احترام به همه سرمايههاي اين حوزه در استان، تاكنون اقدام به ارزيابي و معرفي رسانههاي برتر نكرده اما به منظور تشويق و افزودن بر انگيزه رسانهها اين مهم را در دستور كار خود دارد و اگر شرايط لازم مهيا باشد، قابليت انجام خواهد داشت.