به گزارش خبرنگار مهر، روح الله ردايي ظهر دوشنبه در نخستین همايش معتادان بهبود يافته شرق مازندران در سالن بصيرت ارشاد بهشهر اظهار داشت: خانواده ها بايد نسبت به فرزندان خود حساس باشند و رفت و آمدها را كنترل كنند.
وي بر نقش پيشگيري در مسائل مربوط به مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: آموزش مهارت هاي زندگي امري واجب و بي اطلاعي از آن را موجب بروز مشكلات زيادي براي افراد مي شود.
ردایی افزود: تقويت مسائل ديني و مذهبي در خانواده مهمترين عامل در كاهش خطرات اعتياد است و تا 60 درصد مي تواند در اين زمينه از بروز اعتياد جلوگيري كندكه بايد اطلاع رساني شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: با تقويت اعتقادات مي اتوانيم تا حد بالايي از بروز و يا برگشت اعتياد جلوگيري كنيم.
بهره مندی از روحانیون برای مقابله با اعتیاد
حجت الاسلام سيد محمد بابايي رئیس اداره تبليغات اسلامي بهشهر اظهار داشت: توجه به مسائل ديني و اخلاقي تاثير بسيار زيادي در كاهش توجه به مواد مخدر و مسائل جانبي آن دارد.
وي افزود: خوشبختانه با تعامل مناسبي كه بين اداره تبليغات اسلامي بهشهر و بهزيستي وجود دارد، از حضور روحانيون در مساجد براي بيان خطرات اعتياد در جامعه بهره مند شده ايم.
بابايي تصريح كرد: بايد خطرات و معضلات اعتياد در جامعه از طريق منبرها و همچنين مدارس، مساجد و دانشگاهها اطلاع رساني شود تا در جهت از بين بردن اين معضل اقدام شود.
اختصاص 20 میلیارد اعتبار برای انسداد مرزها
احمدعلي مقيمي، نماينده مردم بهشهر، نكا و گلوگاه در مجلس شوراي اسلامي گفت: در سال جاري 20 ميليارد تومان براي مهار مرزهاي شرقي کشور هزينه كرديم.
وي افزود: امنيت و سلامت از ضرورت هاي مهم جامعه بوده كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
به گفته مقيمي، اعتياد از مشكل سل و وباي ديروز حادتر است و هويت جامعه را از بين مي برد و در اين راستا نه تنها مشكل فردي و خانوادگي بلكه معضلات اجتماعي را در پي دارد.
وي بيان داشت: هشدارهاي مختلف در راستاي اعتياد بايد جدي گرفته شود و در همين رابطه نيز شوراي آموزش شهرستان در رابطه با اعتياد و مضرات آن راه اندازي و اطلاع رساني در سطح وسيع انجام شود تا از بروز ناهنجاري ها در جامعه جلوگيري شود.