به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا جیدری صبح چهارشنبه در نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر اظهار داشت: حیوانات ولگرد مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد میکنند که نیاز است راهکارهای جدی برای جمعآوری آنها اتخاذ شود.
وی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای جمعآوری سگهای ولگرد از سطح شهر، بیان داشت: طی سال گذشته بیش از یکهزار و 600 قلاده سگ ولگرد با همکاری شهرداری بوشهر تلف شد و در شش ماهه نخست امسال نیز با تلاشهای صورت گرفته شاهد اتلاف بیش از 750قلاده سگ تلف شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همچنین در ادامه آماری از افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی برای مداوای حیوان گزیدگی ارائه کرد و خاطرنشان ساخت: یکهزار و 136 نفر طی سال گذشته برای درمان حیوان گزیدگی به مراکز درمانی استان بوشهر مراجعه کردهاند.
وی با اشاره به هزینههای بالای درمان حیوانگزدیگی، اضافه کرد: هر دوز واکسن برای درمان این افراد10دلار است که برای تهیه واکسن افراد ذکر شده بیش از 34 هزاردلار هزینه شده است.
ستاد اتلاف سگهای ولگرد در شهرهای ساحلی تشکیل شود
معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر نیز در این نشست گفت: وجود سگها و دیگر حیوانات ولگرد به عنوان یک معضل به حساب میآیند و علاوه بر اینکه چهره شهر را نازیبا میکنند مشکلاتی را نیز برای مردم و مسافران ایجاد میکنند که لازم است با همکاری دیگر دستگاهها برای اتلاف آنها تلاش شود.
محمدحسن پرآور به خطرات سگهای ولگرد اشاره کرد و افزود: این حیوانات سلامت روحی و روانی مردم با صداهای ناهنجار خود به مخاطره انداختهاند و باید در شهرهای ساحلی ستاد اتلاف سگهای ولگرد تشکیل شود.
وی ادامه داد: استان بوشهر در این فصل از سال از آب و هوای بسیار خوبی برخوردار است و پیشبینی میکنیم در سال جاری شاهد حضوری گستردهتر از سالهای پیش در استان بوشهر باشیم و باید تدابیر لازم برای میزبانی از مسافران نوروزی اندیشیده شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر خواستار تلاش مضاعف بخشهای درمانی، بهداشتی و تغذیهای برای امنیت سلامت جامعه شد و افزود: همچنین باید بر بازار و قیمتها نظارت بیشتری صورت بگیرد و اورژانسها، آمبولانسها، داروخانهها و پزشکان متخصص برای ارائه هرگونه خدمات به مسافران و شهروندان آماده باشند.