به گزارش خبرنگار مهر، سید احسن علوی چهارشنبه شب در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کردستان اظهار داشت: متاسفانه نمایندگان استان های مرزی کشور عضو کمییسیون تلفیق نیستند و بر همین اساس به مجلس پیشنهاد شده تا نمایندگان این استان ها برای دفاع از بودجه استان خود در این کمیسیون حضور داشته باشند و از بودجه پیشنهادی و همچنین تلاش برای افزایش آن دفاع کنند.
وی بر حضور نمایندگان مردم استان کردستان نیز در کمسیون تلفیق تاکید کرد و افزود: حضور نمایندگان در کمسیون تلفیق بستر را برای رفع مشکلات هموار می کند.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بدون شک بار سنگین کمبود اعتبارات در شرایط کنونی بیش از همه بر مدیران سنگینی می کند ولی چاره ای نیست و باید با برنامه ریزی درست رو به جلو حرکت کرد.
علوی به تلاش نمایندگان استان کردستان در راستای افزایش بودجه استان اشاره کرد و یادآور شد: به این منظور از اعضای دو کمیسیون تلفیق و عمران برای سفر به استان کردستان دعوت شده که این سفر در اردیبهشت سال آینده انجام می شود.
وی با بیان اینکه افزایش میزان بودجه استان از رقم های فعلی یکی از نیازهای کردستان است و نیاز جدی به افزایش بودجه برای رفع مشکلات استان است، بیان کرد: ضروری است بودجه راه های روستایی در سطح کشور متمرکز شود چرا که تمرکز گرایی در بحث بودجه راه های روستایی به نفع استان هایی مانند کردستان است.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هشت هزار میلیارد تومان از 38 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی 91 کل کشور تامین شد.
علوی سال جاری را سالی سخت و ماراتنی نفس گیر برای مدیران عنوان کرد و اظهار داشت: فشارهای اقتصادی از یک سو و نبود اعتبارات لازم از سوی دیگر سال سختی را برای مدیران رقم زد.
وی با بیان اینکه از 112 هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه ای در سال 91 تنها 70 هزار میلیارد آن تامین شد، افزود: از 38 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی نیز هشت هزار میلیارد تومان آن تامین شد.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در ادامه تدوین سند چشم انداز توسعه فناوری اطلاعات کردستان را اقدام خوبی دانست و ادامه داد: سندهای چشم انداز در واقع مسیر حرکت را مشخص ساخته و زمینه تحقق اهداف را به بهترین شکل فراهم می کنند.
علوی یادآور شد: از هزار و 700 روستای استان در حال حاضر تنها 196 روستا دارای فیبرنوری هستند و قبل از هر اقدامی باید به میزان اعتبار امسال برای زیرپوشش قرار دادن روستاها زیر این شبکه توجه کرد و برنامه ریزی لازم را انجام داد.