رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از آمادگی سازمان گسترش برای بورسیه دانشجویان رشته مهندسی بافت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرزاد توحید خواه در سمپوزیوم چاپ زیستی در مهندسی پزشکی، با بیان اینکه ایران در این حوزه پیش از سایر ملل رو آورده است، افزود: در زمان جنگ ایرانیان برای افراد آسیب دیده در آن مبادرت به ساخت اندام مصنوعی کردند.

رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با اشاره به سابقه آکادمیک این حوزه از علم در دانشگاه های دنیا، اظهار داشت: آلمان و پس از آن آمریکا از جمله کشورهای پیشرو در زمینه تاسیس رشته‌های مرتبط با مهندسی پزشکی در دانشگاه ها هستند.

وی با اشاره به سوابق آموزشی این حوزه علمی در کشور، یادآور شد: در سال 1372 اولین دانشکده مهندسی پزشکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاسیس و 3 گرایش بیوالکتریک، بیو متریال و بیومکانیک در آن راه اندازی شد.

توحید خواه راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد این رشته در این دانشکده را سال 74 ذکر کرد و ادامه داد: در سال 77 ایجاد 3 گرایش بیوالکتریک، بیو متریال و بیومکانیک در دوره دکتری تصویب و اقدام به پذیرش دانشجو شد.

وی از ایجاد دوره های مجازی در این دانشکده خبر داد و یادآور شد: در سال 83 گرایش "مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی" ایجاد شد که به صورت مجازی دانشجو پذیرش شد.

آمادگی سازمان نوسازی برای پذیرش دانشجویان بورسیه

وی با اشاره به راه اندازی رشته مهندسی بافت در این دانشکده، خاطرنشان کرد: با توجه به راه اندازی کارخانه بیو ایملنت در کیش با مذاکراتی که با سازمان گسترش و نوسازی صنایع صورت گرفت، آمادگی خود را برای بورسیه کردن دانشجویان رشته مهندسی بافت اعلام کردند.

رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ایجاد دوره دکتری مهندسی بافت را از برنامه های این دانشگاه نام برد و اضافه کرد: با توجه به نیازهای کشور راه اندازی دوره دکتری رشته مهندسی بافت در دستور کار قرار رگرفته است.

وی با بیان اینکه تصویب این رشته در مراحل نهایی است، ادامه داد: ایجاد این رشته در دانشگاه امیرکبیر به تصویب وزارت علوم رسیده است.

ایجاد رشته های جدید در دانشگاه امیرکبیر

توحید خواه از ایجاد رشته های جدید در دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: ایحاد رشته های " مدیریت بیمارستانی" و " مدیریت تکنولوژی تجهیزات پرشکی" در دستور کار قرار دارد.