قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: امر دین قابل تاویل و برداشت سلیقه‌ای نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در آیین هفتمین جشنواره سراسری قرآن کریم حوزه‌های علمیه خواهران که پیش از ظهر پنجشنبه در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد،‌ در سخنانی اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) وصیتی به همه مومنان کرده است که این وصیت از طریق فریقین نقل شده و در سند آن هیچ شکی نیست و آن تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) است.

وی به برگزیدگان قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران توصیه کرد تا به اهل بیت(ع) تمسک کنند و افزود: باید در تمسک به اهل بیت(ع) تلاش کنید زیرا تنها شناخت قرآن ناقص خواهد بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه ما مکلف به طی مسیری که اهل بیت(ع) مشخص کرده‌اند، هستیم، اظهار داشت: بر اساس روایات، دوستی و دشمنی اهل بیت(ع) تا قیامت باقی است.

وی مسیر اهل بیت(ع) را مسیری روشن دانست و گفت: این مسیر قابل تاویل نیست و نمی‌توانیم در ارتباط با معصومین دچار برداشت سلیقه‌ای بشویم.
حجت‌الاسلام جمشیدی با اشاره به روایاتی که مردم را به پیروی از روات احادیث توصیه می‌کنند،‌ ادامه داد: آنچه فقها در مسائل دینی بیان می‌کنند،‌ مستند به کتاب و سنت است.

هرکس باید رتبه و جایگاه خود را در دینداری نگاه دارد

وی با بیان اینکه امر دین سلیقه‌ای نیست، اضافه کرد: هر کس باید رتبه و جایگاه خود را در دینداری نگاه دارد و سخنی بالاتر از رتبه‌ای که دارد نگوید.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور برگزیده شدن طلاب در جشنواره قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران را ابتدای امر فعالیت و مشغله آنها دانست و ادامه داد: امروز دشمنان توحید و دین و کسانی که به طریق فکری و عملی به دنبال مذاهب و فرقه‌های باطل هستند، با توجه به گستره امکانات و پیشرفت علم نوین با توان سنگین‌تری به جنگ با خدا ودین خدا آمده‌اند.

وی با طرح این سئوال که وظیفه ما در مقابل این فعالیت‌ها چیست، گفت: کسی که می‌تواند در عمل یا در نظر در مقابل این دشمنان چیزی بگوید یا بنویسد اما این کار را انجام ندهد، در پیشگاه الهی مسئول خواهد بود.

حجت‌الاسلام جمشیدی با بیان اینکه خداوند به ما و کار ما احتیاجی ندارد، افزود: اگر به وظیفه خود عمل نکنیم این سعادت را از دست داده‌ایم که در خدمت پرچم توحید باشیم.

باید فرهنگ قرآنی در جامعه مشهود باشد

معاون فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران نیز در این مراسم، در سخنانی برگزاری این جشنواره را مقدمه‌ای برای تمسک به قرآن کریم دانست و افزود: ما وظیفه داریم به قرآن تمسک جوییم.

حجت‌الاسلام محمدتقی قندی افزود: خداوند پیامبر اکرم(ص)‌ را نیز به تمسک به قرآن کریم سفارش کرده است و این نشان‌دهنده عظمت قرآن کریم است.
معاون فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه باید فرهنگ قرآنی در جامعه مشهود باشد، اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا اوامر و نواهی قرآن در جامعه پیاده شود.

خانم ناصح مدیر پرورشی حوزه‌های علمیه خواهران نیز در حاشیه این جشنواره در سخنانی اظهار داشت: طی این جشنواره در رشته نسیم قرآن 23 نفر، اشراق 6 نفر، تبیان (تفسیر قرآن) 6 نفر، متن ادبی، مقاله، شعر، نمایشنامه و اثر هنری 13 نفر، حفظ کل قرآن 3 نفر،‌ حفظ نصف قرآن 3 نفر و در حفظ ثلث قرآن نیز 3 نفر به عنوان نفرات برتر معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.