به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا پناهیان در مراسم جبهه پایداری که به مناسبت گرامیداشت آیت الله خوشوقت در مسجد دانشگاه شریف برگزار می شود با بیان اینکه وقتی به روند تکاملی جامعه اسلامی نگاه می کنیم، می بینیم این مرحله رو به پیشرفت است، گفت: ممکن است برخی مظاهر و بدی ها میان خواص را عوام مردم مشاهده کرده و گله مند باشند اما فرآیند کلی همه را به این نتیجه می رساند که جامعه ما با سرعت زیادی روبه پیشرفت است.
وی با بیان اینکه اگر مراحل رشد جامعه را از گذشته بررسی کنیم در یک زمانی جامعه در معرض حملات بود و برخی اساسا دین را خرافات و اسلام را یک امر موهوم به حساب می آورند که نمونه برجسته آنها سازمان منافقین بود.
حجت الاسلام پناهیان افزود: بعد از گذر از این دوران ما با مرحله دفاع مقدس مواجه شدیم که مقدار خلوص ایمان افراد در آن سنجیده می شد و افراد به وسیله این شاخص امتحان می شدند.
وی تصریح کرد: بعد از این دوران نوبت به جریاناتی رسید که دوست داشتند بین علوم دینی و غربی تلفیق ایجاد کنند و آنان نیز ناکارامدی خود را در جامعه اثبات کردند.
وی با بیان اینکه بعد از ایمان و عمل صالح عموم مردم به تقوا توجه کردند، گفت: جامعه امروز ما از مرحله ایمان و عمل صالح عبور کرده و به مرحله بالاتری به نام تقوا رسیده است.
حجت الاسلام پناهیان اظهار داشت: موجی که به طور فراگیر جامعه را در بر گرفته و عناصر کلیدی جامعه و عموم مردم نیز به آن توجه و اقبال دارند تقوا است.
وی اظهار داشت: یک وجه تقوا در سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص سبک زندگی تجلی می یابد که ما باید در تمام جزئیات زندگی خود تقوا را رعایت کنیم.
حجت الاسلام پناهیان با بیان اینکه با رفتن آیت الله خوشوقت شعار همیشگی ایشان که تقوا بود به یک پرچم تبدیل شده است، گفت: این یک موج گذرا نیست، بلکه درآینده عامل تعیین کننده ای خواهد بود.
وی با بیان اینکه انتظار و مطالبه جامعه از مسئولان تقوا است، گفت: البته تقوا کار دشواری است با این حال ممکن است برخی مدعی آن باشند.
حجت الاسلام پناهیان افزود: در اهمیت تقوا همین بس که هم هدف خالص و هم راه رسیدن به هدف را جلو پای ما می گذارد.
وی با اشاره به اینکه اگر تقوا در تمام امور ملاک ما باشد دیگر از هر ابزار آلوده ای نمی توان استفاده کرد، گفت:در این شرایط انسان بقیه کار را به خدا واگذار می کند تا خداوند او را یاری نماید.
وی تاثیر تقوا را در بصیرت بخشی، بیشتر از گفتگوهای سیاسی خواند و گفت: یادمان است برخی جریانات دیگر در سالهای آخر دولت خود شعار اخلاق سر می دادند، صراحتا از برخی مغرب نشینان و کسانی که در جلسات آنان شرکت می کردند می شنیدم که می گفتند ما باید از جامعه مدنی به جامعه اخلاقی برسیم.
حجت الاسلام پناهیان گفت: شاید یکی از دلایل اینکه آنها به جامعه اخلاقی روی آورده بودند این بود که گرایش جامعه را به سمت معنویت می دیدند.
وی با بیان اینکه برخی امروز برای گمراه کردن از اخلاق دم می زنند گفت: نه تنها اخلاق بلکه هر عمل خوب دیگر منهای تقوا، قابل قبول نیست حتی عدالت و عدالت گرایی منهای تقوی فایده ای ندارد.
وی با اشاره به اینکه زمانی برخی با شعارهای مارکسیستی و غرب گرا می خواستند رای مردم را جذب کنند گفت: امروز باید ببینیم در کدامیک از شعارهای افراد تقوای بیشتری وجود دارد.
حجت الاسلام پناهیان در ادامه تصریح کرد: اگر در تمام امور تقوا را رعایت کنیم آثار زیادی به همراه خواهد داشت، گفت: جوانانی که امروز در برخی سایتها حضور دارند هر کدام تقوای بیشتری داشته باشند خداوند نیز بصیرتشان را بیشتر خواهد کرد.
وی با بیان اینکه باید به شدت از مسئولانی که تقوا ندارند پرهیز کرد گفت: خطر این افراد بدتر از پدران و مادرانی است که بخواهند فرزندانشان را بد تربیت کنند.
حجت الاسلام پناهیان در پایان با بیان اینکه درانتخابات جاری باید تقوا در گفتگوها رعایت شود، گفت: این تقوا در گذشته رعایت نشد و مورد عتاب و خطاب رهبری قرارگرفت بنابراین بی تقوایی هر طور که باشد به هیچ وجه پسندیده نیست.