اهواز – خبرگزاری مهر: رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علمی جهان اسلام (ISC) گفت: در حال حاضر بیش از 30 هزار عنوان نشریه برای دانشجویان و اساتید قابل دسترسی است.

 به گزارش خبرنگار مهر، جعفر مهرداد ظهر شنبه در حاشیه امضا تفاهمنامه با دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: ایران در حال حاضر با تولید بیش از 37 هزار مقاله رتبه 16 تولید علم در جهان و رتبه اول را در منطقه دارد.

وی با بیان اینکه توسعه علم در کشور روز به روز افزایش می یابد، افزود: در بخش فناوری از جمله فناوری نانو، زیست فناوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات، سلولهای بنیادی، مهندسی آب و هوا فضا ایران در تمام جهان و منطقه حرف اول را می زند و در فناوری های نوین رتبه هفتم را دارد.

مهرداد جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سیاست های وزارت علوم و شورای عالی فرهنگی را از مهمترین عوامل رشد و شکوفایی علمی کشور برشمرد و گفت: تحریم های دشمنان و کشورهای غربی با توجه به توانمندی موجود تاثیر نداشته و نخواهد داشت.

وی افزود: از سال 2004تعداد هزار و 117 عنوان نشریه عربی و اسلامی، هزار و 56 عنوان نشریه انگلیسی و هزار و 23 عنوان نشریه فارسی در ISC نمایه سازی می شود.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با بیان اینکه 403 عنوان نشریه نیز از سایر زبان های ملی کشورهای عضو OIC در ISC ثبت و نمایه سازی می شود، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 30 هزار عنوان نشریه برای دانشجویان و اساتید قابل دسترسی است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با معرفی دانشگاه شهید چمران به عنوان مرکز منطقه ای ISC گفت: ISC مسئول سنجش عملکرد پژوهش کشورهای اسلامی است.

مهرداد با بیان اینکه امروز شاخه ای از ISCدر دانشگاه شهید چمران اهواز متولد شد، افزود: براین اساس تمام هزینه های پرسنلی، سخت افزاری و نرم افزاری فعالیتهای پژوهشی دانشگاه شهید چمران توسط  ISCتامین می شود.

رئيس پايگاه استنادی علوم جهان اسلام راه‌ اندازی شاخه ISC در دانشگاه شهيد چمران را اعتبار بزرگی در تعاملات بين‌ المللی و علمی برای اين دانشگاه دانست و گفت: شعبه ‌های ISC در دانشگاه يرموك اردن، دانشگاه كويت، دانشگاه‌ های بزرگ عراق و دانشگاه بيروت در لبنان به ‌زودی به شاخه ISC در دانشگاه شهيد چمران متصل می ‌شود.

وی تصریح کرد: در حالی که دانشگاه شهید چمران اهواز پیش از این برای تامین اطلاعات خود سالانه دو میلیارد تومان هزینه می کرد، از این پس اطلاعات و منابع علمی مورد نیاز خود را از طریق مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علمی جهان اسلام (ISC) دریافت می کند.

مهرداد اظهار کرد: هم‌ اكنون ISC از آن چنان اقتداری برخوردار است كه با زبان‌ های فارسی، عربی، انگليسی، فرانسه و زبان‌ هایی مانند بنگالی و كردی منابع اطلاعاتی در اختيار پژوهشگران قرار می ‌دهد و زبان ‌های ملی كشورهای اسلامی، محتوای علمی ISC را تشكيل می دهد.

وی افزود: امروز علاوه بر كشورهای جهان اسلام، كشورهای مختلف دنيا از آمريكا تا هند، تقاضای ثبت مجلات خود در ISC را دارند.