علی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، سال 1391 را برای دو و میدانی قم سالی توام با موفقیت عنوان کرد و اظهار داشت: امسال سومین سال فعالیت هیئت دو و میدانی قم بود و خوشبختانه توانستیم طبق اهداف و برنامه هایی که از آغاز سال پیش بینی کرده بودیم در راستای پیشرفت دو و میدانی قم گام های خوبی برداریم.
وی ادامه داد: طبق تقویم هیئت برنامه های استانی را در قالب پیکارهای لیگ و قهرمانی دو و میدانی بانوان و آقایان قم در رده های سنی مختلف برگزار کردیم و در بخش آموزش نیز قدم هایی خوبی برداشته شد تا دو و میدانی قم یکی از استان های موفق کشور در سال جاری باشد.
دبیر هیئت دو و میدانی استان قم افزود: یکی از مهمترین نیازهایی که امسال بیش از هر زمان دیگری احساس کردیم، حمایت مالی بود و البته دور بودن مجموعه ورزشی یادگار امام به عنوان مهمترین مکان تمرینی دو و میدانی کاران ما یکی دیگر از محدودیت ها محسوب می شد.
وی اظهار داشت: با این حال نسبت به کاهش مشکلات مالی در سال جدید امید زیادی داریم ضمن اینکه با تلاش هایی که در حال انجام است، در سال 1392 پیست تارتان دو و میدانی مجموعه ورزشی شهید حیدریان در مرکز شهر قم نیز آماده استفاده دو و میدانی کاران قمی می شود.
رضایی یکی از مهمترین عوامل پیشرفت دو و میدانی قم در این سال ها را توجه این هیئت به سازندگی از رده های سنی پایه عنوان کرد و افزود: با استعدادیابی از رده های سنی پایه توانستیم چندین قهرمان ارزنده را به ورزش دو و میدانی قم و تیم های ملی معرفی کنیم.
وی یکی از مهمترین دلایل موفقیت این هیئت در اجرای سرمایه گذاری بر روی رده های سنی پایه را ارتباط بسیار خوب و نزدیک این هیئت با انجمن دو و میدانی آموزشگاه های آموزش و پرورش قم عنوان کرد و افزود: این مهم موجب شد تا از بین دانش آموزان مقاطع تحصیلی مختلف با برگزاری دوره های استعدادیابی نفرات توانمند و زبده ای را شناسایی کنیم.
دبیر هیئت دو و میدانی استان قم تصریح کرد: امسال یکی از محصولات همین استعدادیابی یعنی میلاد دریساوی در مسابقات بین المللی جام فجر توانست عنوان قهرمانی و نشان طلا را کسب کند و موجب سرافرازی ورزش قم و خانواده دو و میدانی قم شود تا خستگی از تن تمامی عوامل پرتلاش هیئت دو و میدانی قم خارج شده و نسبت به کار بیشتر در سال جدید دلگرم تر شویم.