دولت آينده براي تدوين برنامه هاي كلان و خرد در عرصه موسيقي مي تواند از "خانه موسيقي" كمك و راهكار بگيرد و يا آن را به دست چنين خانه اي بسپارد.


هوشنگ جاويد

هوشنگ جاويد، پژوهشگر موسيقي ، در گفت و گو با خبرنگار موسيقي خبرگزاري "مهر"، با اعلام اين مطلب گفت: متاسفانه در 16 سال اخير جامعه ما از يك برنامه منسجم و محكم در عرصه هنر موسيقي برخوردار نبوده و اميد است. دولت آينده برنامه هاي مورد نظر در اين عرصه را با خانه موسيقي در ميان بگذارد و حتي بهتر است راهكار، طرح و ايده ها را در عرصه خرد و كلان موسيقي را به اين تشكل واگذار كند و درعوض، آنها را در تصويب طرح و ايده و اختصاص بودجه ياري رساند.

"جاويد" با انتقاد از مهم نشمردن هنر موسيقي توسط دستگاه هاي فرهنگي در كشور افزود: مدير فرهنگي درعرصه موسيقي در وهله اول بايد ازحالت مديريت صرف خارج شود. همچنين براي پيشرفت اين هنر، بايد يك شوراي سياستگذاري در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تشكيل شود تا اين شورا برنامه ريزي دقيق، منطقي و حساب شده را مطرح و درجهت انجام آنها بكوشد.

 اين پژوهشگر در ادامه گفت: متاسفانه بسياري از هنرمندان صاحب سبك در اين مملكت حضور ندارند. دولت آينده مي تواند شرايطي را براي جذب اين هنرمندان و دعوت از آنها فراهم آورد تا آنها نسل جوان اين مرز و بوم را با موسيقي اصيل ايراني آشنا كند و منجر به رشد انديشه هاي خلاق شود.

"هوشنگ جاويد" در پايان خواستار روشمندي و هدفمندي درعرصه موسيقي شد و تصريح كرد: درحال حاضر، جامعه ما در عرصه موسيقي، دچار تشتت آراء شده است. موسيقي ايراني و نواحي مورد كم توجهي و موسيقي بي هويت غربي ، توجه عده اي بي شماري را به خود جلب كرده است. در همين زمينه، بايد مدير لايق و كاردان انتخاب شود كه مباحثي از اين قبيل را هدفمند و يكپارچه كند.

همچنين دولت آينده ، بايد در زمينه چرايي اين مبحث كه چرا نگرش جوان هاي ما به موسيقي ايراني تغيير يافته، تحقيق كرده و در تلاش رفع موانع و مشكلات برآيد.