سنندج - خبرگزاري مهر: برترين هاي هشتمين جشنواره ژيار در دو بخش فيلم و عكس طي مراسمي در سنندج معرفي و از آنها تقدير به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه يكشنبه مراسم پاياني هشتمين جشنواره فيلم و عكس ژيار استان كردستان با حضور جمعي از مديران، هنرمندان و شركت كنندگان در مجتمع فرهنگي فجر سنندج برگزار شد و طي آن فيلم ها و عكس هاي برتر اين دوره از جشنواره معرفي و مورد تقدير قرار گرفتند.

در اين مراسم در ابتدا پيام سالار مرادي نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي قرائت شد و در ادامه دبير جشنواره گزارشي از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در جشنواره هشتم را ارائه كرد و در ادامه برگزيدگان بخش هاي مختلف معرفي و تقدير شدند.

حميدرضا گوهري دبير جشنواره هشتم فيلم و عكس ژيار عنوان كرد: در مجموع 90 اثر در بخش فيلم و 330 اثر در بخش عكس به دبيرخانه جشنواره ارسال شد كه در نهايت اعضاي هيئت انتخاب 44 فيلم و 43 عكس را واجد شرايط براي حضور در بخش مسابقه اعلام كردند.

وي عنوان كرد: اين جشنواره در بخش هاي مختلف از جمله آزاد، دفاع مقدس، سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، محيط زيست و همچنين فيلم اولي ها برگزار شد كه با تشخيص هيئت داوران آثار برتر معرفي و مورد تقدير قرار گرفتند.

در ادامه اين مراسم برترين هاي هر بخش از هشتمين جشنواره فيلم و عكس ژيار معرفي و با حضور مسئولان مورد تقدير و تجليل قرار گرفتند.

در بخش محيط زيست از شميسا ناصري و طالب ظاهري در بخش فيلمنامه تقدير شد و بخش آزاد فيلنامه نويسي ضمن تقدير از سركوت محمدي، عزيز اسماعيل پور و عدنان زندي جايزه بخش عكس به شميسا ناصري و آريز قادري رسيد.

در بخش سال توليد ملي از فرزاد لطفي تقدير شد و ديپلم افتخار و جايزه اصلي به كامران جباري رسيد.

در بخش دفاع مقدس عكس ديپلم افتخار به جمشيد فرجوندفردا رسيد، در بخش محيط زيست محمد امين حق بيدار مورد تقدير قرار گفت و جمشيد فرجوند فردا نيز جايزه اصلي اين بخش را باز هم به خود اختصاص داد.

در بخش آزاد عكس از اسماعيل غريبي و آريز قادري تقدير شد و جايزه سوم اين بخش به عمران اشرلو رسيد، اسعد قرباني جايزه دوم را برد و سامان عباسي نيز كه سابقه همكاري با خبرگزاري مهر را دارد به عنوان عكاس نخست هشتمين جشنواره فيلم و عكس ژيار معرفي شد.

 در بخش فيلم، هومن ربيعي مورد تقدير ويژه در بخش سال توليد ملي قرار گرفت وعثمان محمدي براي تقويم توت فرنگي جايزه اصلي اين بخش را برد.

در بخش دفاع مقدس هيچ فيلمي مورد تقدير قرار نگرفت و محمد رضا باغباني براي بخش محيط زيست نيز به عنوان فيلساز برتر مورد تقدير قرار گرفت.

در بخش فيلم اولي ها سحر بهبودي و سهراب حسين زاده مورد تقدير قرار گرفتند و سامان حسين پور براي يك سفره نان و شب نم جايزه نخست را به خود اختصاص داد.

علي علوي و قاسم اكبري براي تهران 15 دقيقه جايزه نخست بخش صدابرداري را خود اختصاص داد، در بخش بهترين صداگذاري هيئت داوران از سوران فهيم براي داستان شهر تقدير كرد و جايزه اصلي را به حسين قورچيان براي ملودي سنگ اهدا كرد.

تقدير ويژه براي بهترين فيلمنامه به هيوا صوفيه براي صدا مرد رسيد و تيمور قادري نيز بهترين جايزه اين بخش را براي فيملنامه انار ميوه بهشت است به دست آورد.

در بخش بهترين تدوين از عمارخدابخش تقدير شد و ديپلم افتخار و جايزه اصلي به توفيق اماني براي تدوين ملودي سنگ رسيد.

محمد رسولي و رحمت عبدياني در بخش بهترين تصويربرداري مورد تقدير قرار گرفتند و جايزه اصلي به سركيو مسگري براي مجموعه آثارش در جشنواره اهدا شد.

دانش صلواني و امير علي ويسي در بخش بهترين كارگرداني مورد تقدير قرار گرفتند و جايزه اصلي اين بخش به آزاد محمدي براي فيلم جوخه اهدا شد.

در بخش بهترين مستند از صمد وطن خوا براي ارسي تقدير شد و پرويز رستمي هم براي ملودي سنگ جايزه اصلي اين بخش را به دست آورد.

در بخش فيلم داستاني از دانش صلواني و آزاد محمدي تقدير شد و آكو زندكريمي براي صداي قلب مورچه جايزه اصلي را از آن خود كرد.

مريم هاشمي نژاد و وريا نيك منش در بخش پويا نمايي تقدير شدند و جايزه اصلي اين بخش به رضا محمدي براي پايان يك لبخند رسيد.

در بخش بهترين فيلم تجربي فاطمه دستمرد و محسن اميرحسيني مورد تقدير قرار گرفتند و هيئت داوران هيچ فيلمي را حائز رتبه برتر تشخيص نداد.