به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی هاشمی صبح دوشنبه در آئین کاشت نهال در حاشیه بزرگراه پل مند تا جاشک اظهار داشت: با توجه به آلودگیهای متعدد، یکی از بهترین روشها توسعه فضای سبز است که باید این فرهنگ را در بین مردم توسعه دهیم و آنها را برای کاشت درخت و افزایش فضای سبز ترغیب کنیم.
وی یکی از مهمترین راههای مقابله با ریزگردها و آلودگیها را کاشت درخت و توسعه فضای سبز عنوان کرد و افزود: یکی از بهترین و سادهترین راهها برای ایجاد هوای پاک در محل زندگی کاشت درخت است.
فرماندار دشتی با اشاره به کاشت پنجهزار اصله نهال در حاشیه بزرگراه پل مند تا جاشک، اضافه کرد: این مسیر دارای 30 کیلومتر طول است که نهالهای از نوع کهور و اکالیپتوس را در این مسیر کاشتهایم که با شرایط آب و هوایی این منطقه سازگاری دارند.
وی از همکاری و مشارکت ادارات راه و شهرسازی، منابع طبیعی، آموزش و پرورش و بسیج در این طرح خبر داد و بیان داشت: همه باید برای توسعه فضای سبز تلاش کنیم چرا که افزایش سرانه فضای سبز در زندگی همه ما تاثیرگذار است.
یوسف امیری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دشتی نیز در این آئین به بیابانزدایی و جنگلکاری یکهزار و 150 هکتار از اراضی شهرستان دشتی اشاره کرد و اظهار داشت: سالانه 30 هزار نهال تولید و بین مردم شهرستان دشتی تقسیم میشود که تاثیر بهسزایی در افزایش فضای سبز دارد.
همچنین دو بند سنگی ملاتی در حوزه کشتو، بشک و منطقه آسمانک شهرستان دشتی با وسعت عرصه تحت پوشش بالا دست یکهزار و 818 هکتار افتتاح شد.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان بوشهر در این آئین اظهار داشت: این دو بند سنگی ملاتی با سههزار و 500 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارت ملی افتتاح شده است.
مهدی کریمی با اشاره به استحصال 23 هزار متر مکعب آب در سال توسط این بندهای سنگی، افزود: برای اجرای این طرح سههزار متر مکعب پی کنی و خاکبرداری صورت گرفته است.