زاهدان –خبرگزاری مهر: نخستین مرکزمشاوره ایدز ویژه زنان آسیب پذیر در سیستان و بلوچستان با همکاری بخش خصوصی در حاشیه شهر زاهدان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کارشناس ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از راه ندازی و آغاز به کار نخستین مرکز مشاوره ایدز ویژه زنان اسیب پذیر از صبح امروز در زاهدان خبر داد.

زهرا فرزاد در گفتگو با مهر گفت: این مرکزبا هدف ارایه خدمات مشاوره ای، حمایت و پیشگیری از بیماری هایی همچون ایدز در میان زنان آسیب پذیر در حاشیه شهر زاهدان راه اندازی شده است.

وی در این رابطه گفت: جامعه هدف این مرکز را معتادان تزریقی و زنان با رفتار جنسی پر خطر و هم چنین زنان زندانیان تشکیل می دهد.    

وی افزود: به منظور ارایه خدمات بهداشتی درمانی و روانی در این مرکز دو تیم ثابت و سیار متشکل از روان شناس ،پزشک و یک ماما زنان آسیب پذیر در مناطق حاشیه شهر را تحت پوشش قرار می دهند.

فرزاد گفت:این مرکز علاوه بر ارایه خدمات لازم به مراجعه کنندگان با ایجاد تیم سیار نسبت به شناسایی و مراکز پر خطر که زنان را تهدید می کند اقدام خواهد کرد.