ساری - خبرگزاری مهر: فرماندار ساری گفت: 650 کلاس مرکز استان برای اسکان مسافران نورزی تجهیز شده است.

جواد واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چند بوستان و پارک برای چادر زنی مسافران نوروزی در نظر گرفته شده و تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده است.

وی ادامه داد: در صورت تغییر شرایط آب و هوایی، برای نصب چادر در سالن‌های ورزشی هماهنگی لازم با ادارات انجام شده که جا دارد از تلاش و همراهی همه مسئولان و دستگاههای شهرستان برای اسکان مسافران نوروزی و ایجاد خدمات تفریحی و رفاهی برای آنها قدردانی کرد.

فرماندار ساری ،مرکز استان را محل مناسبی برای گذران تعطیلات نوروزی خواند و گفت: برای اینکه مرکز استان مقصدی خاطره‌انگیز و جذاب برای مسافران نوروزی باشد، این خدمات و همکاری‌ها باید مستمر باشد.

واحدی با اعلام آمادگی کامل دستگاههای اجرایی شهرستان برای اسکان مسافران نوروزی گفت: سه پایگاه برای ثبت نام و اسکان مسافران نوروزی در مرکز مازندران ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه ساری در سالهای اخیر شاهد رشد بسیار خوب آمار مسافران و گردشگران در ایام نوروز بوده است، اظهار داشت: برای رفاه حال مسافرانی که ساری را به عنوان مقصد سفرهای نوروزی خود انتخاب می‌کنند، تسهیلات اسکان در نظر گرفته شده است.

واحدی گفت: سه پایگاه در سطح شهر برای ثبت نام و ساماندهی اسکان مسافران نوروزی ایجاد شده است.

فرماندار ساری با اشاره به برنامه‌ ریزی‌های انجام شده در طول ایام نوروز برای مسافران این شهرستان اظهار داشت: در زمینه اسکان علاوه بر  1115 تخت در 15 هتل و مهمان‌پذیر شهرستان ساری، بیش از 650 کلاس درس در قالب 61مدرسه نیز توسط آموزش و پرورش آماده‌سازی شده است.

وی یادآور شد: علاوه بر مدارس، مهمانسراهای ادارات دولتی و خوابگاههای دانشجویی به کارمندان مرتبط با حوزه کاری خود که از استانهای دیگر به ساری سفر می‌کنند، خدمات ارائه می‌ دهند.