منوچهر جهانیان در حاشیه سفر یک روز خود به استان البرز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در 10 ماه اول سال گذشته شاهد رشد 32 درصدی ورود گردشگران به کشور بودیم.
وی در ادامه گفت: این تعداد گردشگر بیش از 7 میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشوربه همراه داشته اند که اغلب از کشورهای همسایه و مسلمان بودند.
جهانیان تصریح کرد: حدود 65 درصد از گردشگرانی که وارد کشور شدند گردشگران مذهبی و زیارتی بودند که از کشورهای آذربایجان، پاکستان، هندوستان، افغانستان و برخی کشورهای حاشیه ی خلیج فارس مانند عراق و عمان به ایران وارد شدند.
وی خاطرنشان کرد: کشور ما دارای توانمندی های زیادی در حوزه های مختلف گردشگری به ویژه جاذبه های گردشگری طبیعی، تاریخی، فرهنگی، هنری و ... است که شکوفایی این استعدادها و ظرفیت های بالقوه مستلزم برنامه ریزی های منسجم و مستمر است.
این مقام مسئول با اشاره به قابلیت های بالای کشور در گردشگری سلامت گفت: مزیت های زیادی که کشور ما در حوزه ی گردشگری سلامت و توریسم درمانی دارد بسیار قابل توجه بوده و سرمایه گذاری در این بخش از صنعت گردشگری کاملاً توجیه دارد و باید کارهای بیشتری در این حوزه انجام گیرند.
جهانیان خاطرنشان کرد: ایران دارای ظرفیت های بسیار عظیمی در گردشگری سلامت است، وجود مکان های گردشگری طبیعی با رویکرد ارتقای سطح سلامت گردشگران مانند چشمه های آب گرم و آبهای معدنی بسیار گوارا که در گوشه گوشه ی کشورمان وجود دارند، رایه ی خدمات پزشکی با هزینه های مناسب و پزشکان بسیار حاذق که در سطوح جهانی مطرح هستندبخش کوچکی از این ظرفیت های قابل توجه است.
وی یکی از جاذبه های گردشگری روز دنیا را دهکده های سلامت دانست و گفت: با احداث این دهکده ها، مسلما بر رونق توریسم درمانی کشور افزوده خواهد شد و در سال گذشته، استان های خراسان رضوی، گیلان، اردبیل، تهران و فارس، عمده استان هایی بودند که در این حوزه میزبان گردشگران بودند.
رییس ستاد دایمی تسهیلات سفر کشور در پایان گفت: به طور یقین می توان گفت که صنعت گردشگری یکی از صنایع زودبازده و پردرآمدی است که می تواند به عنوان رقیبی برای صنعت نفت کشور قرار گیرد و باعث رونق و شکوفایی اقتصاد کشور شود.