به گفته مدیرکل دفتر توسعه فناوری سینمایی تجهیزات دیجیتال سینماها به‌طور امانی در ایام نوروز در اختیار سینماداران قرار گرفت و هنوز جزئیات فروش این تجهیزات به بخش خصوصی مشخص نشده است.

حسین طلابیگی مدیرکل دفتر توسعه فناوری‌ سینمایی سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تجهیزات سینمایی که در جشنواره فیلم فجر استفاده شد ولی پس از پایان جشنواره در اختیار سینماها قرار نگرفت، گفت: این تجهیزات تنها برای نمایش فیلم‌ها در جشنواره فیلم فجر بود. هزینه لازم برای خرید تجیهزات دیجیتال سینمایی توسط دولت تامین شده بود و همین مسئله سبب شد تا پس از پایان جشنواره تمام تجهیزات از سینماهای کشور جمع شود.

وی ادامه داد: معمولا تجهیزاتی که به عنوان اموال دولتی محسوب می‌شود، نمی‌توان در اختیار بخش خصوصی قرار داد مگر اینکه بخش خصوصی برای خرید آن ابراز تمایل کند.

طلابیگی در پاسخ به اینکه اکثر تولیدات جدید سینمای ایران به صورت دیجیتالی فیلمبرداری شده و جمع‌آوری تجهیزات دیجیتال از سالن‌ها مانع نمایش درست این آثار خواهد شد، توضیح داد: 40 درصد از فیلم‌هایی که در طول یک سال گذشته ساخته شده‌اند به صورت 35 میلیمتری بوده و 60 درصد از فیلم‌ها به صورت دیجیتال فیلمبرداری شد به همین دلیل برای جلوگیری از ایجاد مشکل در اکران فیلم‌ها در ایام نوروز، تجهیزات دیجیتال دولتی به صورت امانی در اختیار سینماداران قرار گرفت.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری‌ سینمایی سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که چگونگی پرداخت هزینه خرید تجهیزات دیجیتال توسط بخش خصوصی مشخص شده یا خیر؟ گفت: قبل از تعطیلات نوروز، کمیته‌ای برای چگونگی پرداخت هزینه مورد نظر توسط بخش خصوصی تشکیل شده که هنوز به نتیجه لازم در این زمینه نرسیده است.

طلابیگی در پایان توضیح داد: متاسفانه سال گذشته با کاهش بودجه بخشی از اهداف ما در زمینه تجهیز سالن‌های سینمایی به جایی نرسید، هرچند درخواست افزایش بودجه در این زمینه را داشتیم اما موفقیتی در این زمینه به دست نیاوردیم. یکی از اهداف اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال جاری تجهیز سالن‌های سینمایی خواهد بود.

برچسب‌ها