وي درگفت وگو با خبرنگار تئاتر "مهر" افزود: دولت جديد بايد حمايت مادي و معنوي از فرهنگ را درالويت كار خود،قرار دهد.
نصيريان با اشاره به كمبود امكانات و اعتبارمالي به عنوان اولين مشكل در مسايل فرهنگي كشور تصريح كرد: با توجه به وسعت جمعيت و اشتياق جوانان به هنر و افزايش فارغ التحصيلان رشته هاي هنري ، امكانات كم است. بنابراين فراهم كردن امكانات و مكان براي فعاليت هاي اين جوانان بايد در الويت باشد.
اين بازيگر قديمي تئاتر و سينما گفت: فرهنگ و هنر همچنين نيازمند حمايت معنوي مسوولان نيز است. در دولت خاتمي كم و بيش در مسايل فرهنگي ارزش گذاريها و عنايت ويژه اي شد .
نصيريان متذكر شد: اگر معتقديم توسعه فقط مربوط به بخش هاي مادي و اقتصادي جامعه مربوط نمي شود و بايد در بخش معنوي نيز توسعه داشته باشيم ، بايد از فرهنگ وهنر حمايت كنيم. سرمايه گذاري نبايد فقط در بخشهاي ساخت و ساز باشد .توسعه انساني در زمينه فرهنگي باعث رشد و آگاهي جامعه مي شود و اين رشد ما را معتبر مي كند.
وي افزود: سرمايه هاي ما اكنون جوانان هستند كه در همه رشته هاي علمي ، فرهنگي و صنعتي بايد از توانايي هاي آنها استفاده شود. اين سرمايه ها امكانات مي خواهند ، اگر قرار است كار تئاتر كنند بايد به آنها سالن داده شود تا بتوانند خود را نشان دهند.
اين پيشكسوت تئاتر ضمن اشاره به حضور گروههاي جوان تئاتري در جشنواره هاي خارجي تصريح كرد: همين كه از گروههاي جوان تئاتري ما دعوت مي شود كه در جشنواره هاي كشورهاي خارجي تئاتر اجرا كنند، به معناي توسعه و پيام فرهنگ وهنر يك كشور متمدن به ديگر كشورهاي جهان است ، بنابراين بايد امروز با فراهم آوردن امكانات و شرايط لازم به اين ارتباط بين المللي عنايت بيشتري شود.
وي گفت: براي توسعه تئاتر بايد مسوولان ساخت سالن و افزايش اعتبارات را در اولويت كار خودقرار دهند. اين سالنهاي كنوني جوابگوي جامعه تئاتري نيست ، بايد در اين زمينه نيز چاره اي انديشيده شود. بايد سالنهاي كوچك و ساده اي در گوشه و كنار شهر ساخته شود و روي سالنهاي فرهنگسراها براي اجراي تئاتر كار بيشتري شود.