به گزارش خبرنگار مهر، دكتر عبدالمحمد خواجهئيان ظهر چهارشنبه در بازدید از مناطق زلزلهزده اظهار داشت: از ساعات بروز حادثه زمينلرزه در منطقه دشتي، كارشناسان بهداشتي در قالب اكيپهايي متشكل از كارشناس مامايي، كارشناس بهداشت محيط و كارشناس مبارزه با بيماريها در مناطق زلزلهزده مشغول خدمترساني شدهاند.
وي بيان داشت: همچنين در مركز بهداشتي درماني شهر شُنبه تيمهاي پزشكي و بهداشتي مستقر هستند و وضيعت بهداشتي منطقه را كنترل ميكنند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بوشهر اضافه كرد: تيمهاي بهداشتي با حضور در شهر شنبه و سركشي به روستاهاي مجاور آسيبديده وضعيت بهداشتي از جمله مواد غذايي، آب آشاميدني و دفع بهداشتي ضايعات و همچنين خطر حيوانات موذي و گزنده را كنترل ميكنند.
دكتر خواجهئيان بيان داشت: رسالت اصلي اكيپهاي بهداشتي پيشگيري از شيوع بيماريهاي واگيردار مانند مالاريا، سالك و اسهال در مناطق زلزلهزده است.
وي همچنين افزود: شناسايي گروههاي در معرض خطر مانند مادران باردار، كودكان، بيماران مزمن كه نياز به مراقبت ويژه دارند از ديگر وظايف تيمهاي بهداشتي مستقر در منطقه زلزلهزده است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بوشهر به مردم مناطق زلزلهزده توصيه كرد: ضمن همكاري كامل با مأموران بهداشتي در مصرف مواد غذايي و آشاميدني دقت لازم به عمل آورند.