کرمانشاه- خبرگزاری مهر: مدیرروابط عمومی نهادهای کتابخانه‌ای استان کرمانشاه گفت: كتابخانه‌ي اميركبير يكي از استانداردترين كتابخانه‌هاي شهر كرمانشاه از لحاظ نور و تجهيزات و با امکانات مدرن و شایسته مردم فرهیخته استان کرمانشاه است .

به گزارش خبرنگار مهر، کتابخانه‌ها یکی از اماکن فرهنگی شهرها هستند که در پیشبرد اهداف فرهنگی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.

کتابخانه‌ امیرکبیركرمانشاه در سال 1371 فعالیت خود را آغاز کرده است و به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد، دارای اهمیت ویژه‌ای است. این کتابخانه در مرکز شهر کرمانشاه قرار دارد و به دلیل این که مردم برای انجام کارهای خویش اصولا به مرکز شهر رفت و آمد دارند یکی از کتابخانه‌هایی است که در دسترس بسیاری از مردم شهراست.

به دلیل واقع شدن این کتابخانه در مرکز شهر، بسیاری از دانش‌آموزان پشت کنکوری از این کتابخانه استفاده می‌کنند. از دیگر مزیت‌های کتابخانه، این است که به دلیل نوع ساخت و معماري مناسب آقایان و خانم‌ها همزمان می‌توانند از کتابخانه استفاده کنند.

نوسازی و بازسازي کتابخانه در سال 88 آغاز شد و زمان پايان عمليات سال 91 اعلام شد که متاسفانه مجريان طرح نتوانسته‌اند به قول خود عمل کنند.

مدیر روابط عمومی نهاد کتابخانه‌ای استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طرح نوسازي و ارتقاء و پيشرفت فضاي مناسب كتابخانه‌ اميركبير در سال 86 تصويب شد و تقريبا اسفندماه 87 عقد قرار‌داد انجام گرفت و در سال 88 ساماندهی این پروژه آغاز شد.

احسان کرمی افزود: پروژه در زميني به وسعت هزار و 100 متر مربع در چهار طبقه با اسكلت بتني اجراء شده است.

وی در خصوص تاخیر پیش آمده در اتمام کار کتابخانه‌ی امیرکبیر، ادامه داد: برای ساخت مجدد کتابخانه‌ی امیرکبیر حدود 3.5 ميليارد هزینه شده و دليل دير تحويل دادن اين پروژه بيشتر به تامين اوليه‌ي اعتبارات و هزینه‌ها‌ی  آن برمي‌گردد و اعتبارات آن تامين نشده است..

کرمی گفت: سال 91 درسفر مقام معظم رهبري قرار بر اين بود كه يك ميليارد و 450 ميليون تومان به پروژه اختصاص يابد كه متاسفانه 500 میلیون تومان تزريق شد. ولي با همين شرايط پروژه‌ي ما 100% پيشرفت فيزيكي داشته و براي يك يا دو ماه آينده تحويل داده مي‌شود و فعلا در حال تكميل انشعابات آب، برق و گاز و... هستيم.  

وی ادامه داد: كتابخانه‌ اميركبير يكي از استانداردترين كتابخانه‌هاي شهر كرمانشاه از لحاظ نور و تجهيزات است.

مدیر روابط عمومی نهاد کتابخانه‌ای استان کرمانشاه در پایان  گفت: در استان كرمانشاه 82 باب كتابخانه وجود دارد. كه 67 باب آن كتابخانه‌ نهادي و زير نظر اداره‌ كل نهاد كتابخانه‌اي است و 15 باب مشاركتي يعني بين نهاد كتابخانه‌اي و نهاد‌هاي ديگر مشترک است، تمام 82 باب كتابخانه فعال است و 15 باب كتابخانه‌‌ روستايي است كه در حال توسعه‌ بيشتر هستيم.