داريوش هندويي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کار حماسی باید داراي شاخص هاي ایثار، نوآوری، شجاعت و خودباوری باشد، بنابراین دست اندرکاران و مدیران اقتصادی باید به این گزینه ها معتقد، مقید و متعهد باشند تا به آن جامه عمل بپوشانند.
نایب رئیس خانه صنعت، معدن وتجارت ایران، تولید را پایه اقتصاد و تجارت را مکمل تولید و محرک چرخهای اقتصادی کشور اعلام و خواستار آن شد که اقتصاد حماسی بر پایه تولید ملی استوار باشد تا به نتایج دلخواه برسد.
هندويي به فرهنگ سازی لازم برای مشارکت و پشتیبانی عموم مردم از حماسه اقتصادی بویژه با واگذاری امور به بخش خصوصی اشاره کرد و توصیه کرد؛ برنامه ریزی اقتصادی و تولیدی بر اساس سند چشم انداز، برنامه های توسعه بویژه سیاستهای کلی بخش تولید ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری عملیاتی و اجرایی گردد تا سریعتر به اهداف و شکوفایی مورد نظر دست یابیم.
وي تصریح کرد: مسئولان اقتصادی در صورتی می توانند در بخش اقتصادی حماسه ساز باشند که الزامات آن را رعایت کنند.
وی نمونه بارز از کار حماسی را دوران هشت سال دفاع مقدس خواند که پیشروی ها و توفیقات بزرگ آن با حداقل امکانات و تجهیزات بدست آمد که این خود الگوی مناسبی برای همه ما در عرصه های مختلف خواهد بود.
هندويی اظهار داشت: رفتار و عملکرد تعدادی از مدیران حوزه اقتصادی باید مورد تجدید نظر و اصلاح قرار گیرد چرا که حماسه سازان اقتصادی بايد با برنامه مدون علمی و تدابیر خاص وارد این عرصه شوند.