به گزارش خبرگزاری مهر، حسين هژبري با بيان اينكه قرآن نقشه جهان نماي مسيرهاي سعادت انسان است، اظهار کرد: دانش آموزان مددجو مثل بقيه بچه ها به كليد جهت يابي سعادت نياز دارند و بايد اين كليدها را از جايي بگيرند كه در مورد اصل بودن و راه گشا بودنش هيچ ترديدي وجود نداشته باشد و اين كليد همان آيات قرآن كريم است.
معاون وزير آموزش و پرورش افزود: مشكلات و نواقص از جلمه مسائلي است كه هر انساني در زندگي با آن مواجه خواهد شد كه در اين راستا به راهنما نياز دارد كه در اين مورد راهنمايي بهتر از قرآن وجود ندارد.
هژبری با بيان اينكه كميته امداد قطعا يك نهاد قرآني است بیان کرد: دستور امام راحل مبني بر تشكيل اين نهاد برگرفته از قرآن است و مسلما خادمان كميته امداد از بهترين و دلسوز ترين افراد براي دين هستند و معتقدند كه خدماتشان ثواب است و حال كه وارد ميدان عمل در عرصه فرهنگي و پرورشي شدند اجراي نقش حمايتي خود را تكميل كرده اند.
وی با بيان اين نكته كه كارهاي فرهنگي كميته امداد از جمله فاخرترين فعاليت هاي كشور محسوب مي شود، افزود: برگزاري اردوهاي اين گونه كه در قالبهاي فرهنگي است از جمله ماندگارترين و بهترين كارهاست كه مي تواند براي دانش آموزان تاثير گذار باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصريح كرد: آموزش هاي فرهنگي به دانش آموزان تحت پوشش كميته امداد مي آموزد كه كمك هاي دريافتي را ارج نهند و از آنها در جهت رسيدن به استقلال و بي نيازي و حتي كمك كردن به ديگران استفاده كنند.
هژبری با بيان اينكه يكي از موضوعاتي كه شايد در مجموعه آموزشي كشور از آن غفلت شده است آموزش ندادن مهارت هاي زندگي است، افزود: بهتر است براي انتقال علوم، دانش بهتر زيستن را وارد بحث هاي آموزشي كنيم.
وی از دست اندركاران كميته امداد خواست به دانش آموزان تحت پوشش خود مهارتهاي ارتباط با ديگران، فهم درست از سرمايه، پول و هزينه زندگي يعني سواد مالي را بياموزند.
شايان ذكر است نخستين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم مجتمع هاي شبانه روزي كميته امداد در مشهد از 28 فروردين ماه سال جاري آغاز و تا 30 اين ماه ادامه دارد و در حاشيه برگزاري اين مسابقات نمايشگاهي از محصولات فرهنگي و قرآني به نمايش گذاشته شده است.