همدان – خبرگزاري مهر: يكي از اعضای برجسته بنياد علمي نخبگان كشور گفت: كاراحداث دومين پارك علم و فناوري خصوصي كشور در همدان به زودي آغاز خواهد شد.

پيمان سرحدي در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار مهر با اشاره به راه اندازي اولين پارك علم وفن آوري خصوصي كشور در سال گذشته در تهران، بيان كرد: بزودی دومین پارک علم و فناوری در همدان ساخته خواهد شد.

وی در ادامه اظهار داشت: علي رغم اينكه علاقه داشتم شركت بين الملي خود را در همدان مستقر كنم اما بستر آن فراهم نشد و مسئولان استان كمترين حمايت را از ما داشتند.

وی كه به عنوان جوان نمونه در سال 1391 معرفي شده و داراي ليسانس علوم سياسي است، عنوان كرد: در سال 1387 با ايجاد شركتي دانش بنيان به دنبال صنعتي كردن اختراعات برآمدم.

اولين روبات شيشه شوي ساخته شد

وي با اشاره به وجود مشكلاتي براي ادامه فعاليت شركت در همدان و در نهايت مهاجرت به تهران، اذعان كرد: در سال گذشته پروژه هاي  كنترل سلاح توسط سنسور هوشمند و سيم خاردار هوشمند را براي وزارت دفاع و بالش هوشمند واولين روبات شيشه شوي جهان را براي جشنواره خوارزمي طراحي و اجرا كرديم.

تنها مخترع ايراني برتر سال 2011 در نمايشگاه اختراعات ژنو با اشاره به  ساخت دستگاه سونكشن كه مي تواند به راحتي حشرات موذي را از مزارع دور كند و نياز به كودهاي شيميايي را در كشور به حداقل برساند، تاكيد كرد: هم اكنون 90 درصد پرسنل  شركت از اعضاي بنياد علمي نخبگان كشور اند.

وي تاكيد كرد: در كشور ما به تقليد از كشورهاي اروپايي نسبت به تاسيس پارك هاي علم و فن آوري اقدام كرده اند در حالي كه آنچه كه در آنجا انجام نمي شود، فعاليت در اين حوزه است.

ايجاد موسسه وقف در حوزه فناوري

سرحدي با اشاره به اينكه به دنبال راه اندازي شبكه اجتماعي در اينترنت براي ايجاد زمينه برقراري راحت تر نخبگان و بخش صنعت در كشور هستیم، ادامه داد: با سرمايه گذاري 30 ميليارد توماني بخش خصوصي در آستانه ايجاد اولين موسسه وقف در حوزه فناوري هستيم.

در همدان بستر فعاليت هاي حوزه فناوري فراهم نيست

عضو بنياد علمي نخبگان با اشاره به مشاركت خود در احداث دهكده دانايي كه در شهرستان دماوند در حال احداث است، در پايان گفت: گرچه در همدان بستر فعاليت هاي حوزه فناوري فراهم نيست اما اميدوارم با كمك مسئولان اين زمينه فراهم شود.

 

برچسب‌ها