سری جدید برنامه "مشاعره" با اجرای اسماعیل آذر 10 اردیبهشت همزمان با روز ملی خلیج فارس روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین آذر تهیه‌کننده برنامه "مشاعره" با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر مشغول تولید سری جدید برنامه "مشاعره" در نیروگاه شهید محمد منتظری در شهر اصفهان هستیم.

وی افزود: به دلیل مناسبت‌های پیش‌رو از جمله 10 اردیبهشت روز ملی خلیج فارس،11 اردیبهشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و روز جهانی کار و کارگر، 12 اردیبهشت روز معلم و روز صنعت برق و... این برنامه را با حضور کارکنان و شرکت کنندگانی از شهرهای مختلف از جمله تفرش، بیرجند، قم، تهران، شیراز و اصفهان تولید خواهیم کرد.

آذر اظهار کرد:‌شرکت‌کنندگان از کودکان تا بزرگسالان حضور دارند و با اشعاری درباره کارگر، مادر، زن، معلم و ... مشاعره می کنند.

وی دلیل تولید برنامه "مشاعره" در فضای نیروگاه شهید منتظری اصفهان را احترام و ارزش گذاشتن به کار و کارگر با توجه به شعار امسال که حماسه سیاسی و اقتصادی است، دانست.

تهیه‌کننده برنامه "مشاعره" خاطرنشان کرد: سری جدید برنامه "مشاعره" با اجرای اسماعیل آذر و کارگردانی علیرضا فرح جود در 13 قسمت از 10 اردیبهشت از شبکه آموزش سیما هر شب پخش خواهد شد.