رویا جهاندوست در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: تعداد دانش آموزان دختر و زن فرهنگی در آموزش و پرورش به هفت میلیون نفر می رسد که از این تعداد 6 میلیون و 500 هزار نفر دانش آموز دختر و مابقی فرهنگیان زن هستند.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا مسائلی همچون نظام جامع خانواده در برنامه های درسی دانش اموزان گنجانده شود، افزود: با توجه به آنکه 500 هزار نفر از فرهنگیان آموزش و پرورش را زنان تشکیل می دهند می توان از این ظرفیت برای تدریس مسائل خانواده محور به ویژه به دانش آموزان دختر استفاده کرد.
جهاندوست به برنامه های خانواده محور سند تحول بنیادین اشاره کرد و گفت: افزایش تخصص های زنان از جمله برنامه های مورد توجه سند تحول بنیادین است. ضمن آنکه در سند تحول به موضوعاتی همچون عدالت آموزشی، رعایت سلامت و بهداشت دختران دانش آموز، استفاده از فرصت های برابر برای بهره مندی دانش آموزان دختر در مناطق محروم نیز اشاره شده است.
مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش درباره ساماندهی زنان فرهنگی سرپرست خانوار نیز توضیح داد: زنان فرهنگی سرپرست خانوار یکی از دغدغههای اصلی ما بوده که در حال برنامه ریزی، تصویب و اجرای آنها برای حمایت اجتماعی و شناخت آسیب های پیش روی آنها هستیم.