زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان، با اشاره به درصد مرگ و میرهای ناشی از فشارخون گفت: 62 درصد از علت مرگ و میرهای قلبی و عروقی، 50 درصد از سکته‌های قلبی و مغزی به علت فشارخون بالا است.

 به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صائینی ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه سلامت استان،افزود: فشارخون در افراد بالا 30 سال 20 درصد است که در سنین بالاتر این آمار به 25 درصد نیز افزایش می‌یابد.

وی اظهار داشت: استان زنجان یکی از مناطق مستعد شیوع بیماری وبا است که با توجه به نزدیکی فصل گرما باید اقدامات لازم برای جلوگیری از آلودگی شبکه آب روستایی در دستور کاری قرار گیرد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان ، با اشاره به اجرای طرح اندازه‌گیری فشارخون افراد بالای 30 سال در استان گفت: در راستای تحقق شعار هفته سلامت در زمینه جدی گرفتن فشارخون از 14 لغایت 18 اردیبهشت ماه در همه مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی فشارخون افراد بالای 30 سال اندازه‌گیری می‌شود.

صائینی تاکید کرد: 40 درصد جمعیت استان را افراد بالای 30 سال تشکیل می‌دهند.

وی گفت: وزارت نیرو متولی تامین آب سالم بهداشتی در روستاهایی که تحت پوشش شبکه نیستند، است که با توجه به نزدیکی فصل گرما باید اقدامات لازم در زمینه بهره‌مندی روستاها از آب سالم صورت گیرد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان یادآور شد: سلامت جامعه از بروز بسیاری مشکلات در جامعه جلوگیری می کند بنابراین باید کلیه دستگاههای ذیربط در این کارگروه همکاری و برنامه ریزی لازم را در دستور کار قرار دهند.