ابراهیم سحرخیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نظام قدیم آموزشی 50 سال در مدارس کشور اجرا شد، درباره اینکه بسیاری از کارشناسان معتقدند که 6.3.3 با آمدن وزیر جدید آموزش و پرورش در دولت بعدی دیگر قابلیت اجرایی ندارد، افزود: چنین صحبت هایی در حد اظهار نظر است. اجرای نظام جدید آموزشی در راستای تصویب سند تحول بنیادین بوده و نمی توان بخش هایی از سند را اجرا کرد و بخش هایی را اجرا نکرد.
سحرخیز ادامه داد: تحلیل مسائل به صورت تئوری بسیار کار آسانی است. اما مهم اجرا کردن طرحی بزرگ است. تک نوبته کردن کلاس ها، آموزش 130هزار معلم برای تدریس در پایه ششم ابتدایی، اجرای طرح 3.3.3.3 به صورت محدود در سال تحصیلی جاری و اجرای کامل آن از سال آینده تحصیلی همه و همه طرح های بزرگی است که همزمان با اجرای نظام جدید آموزشی اتفاق افتاد.
وی درباره اینکه در بسیاری از شهرها با توجه به کمبود مدرسه امکان اجرای 3.3.3.3 برای سال تحصیلی آینده وجود ندارد، توضیح داد: برای سال تحصیلی 92-91 به صورت محدود در برخی از مدارس این طرح اجرا شد، برای سال تحصیلی 93-92 نیز نیز تمام مدارسی که امکانات کافی را داشته باشند موظف به اجرای آن و جدا سازی دانش آموزان سه پایه اول ابتدایی از دانش آموزان پایه چهارم تا ششم هستند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که برای اجرایی شدن 3.3.3.3 نیازمند ساخت تعدادی از مدارس در کشور هستیم، گفت: ما در تلاش هستیم تا با توجه به صبحی کردن دانش آموزان طرح 3.3.3.3 در سطحی گسترده در مدارس کشور اجرایی کنیم، اما با توجه به فضای مدارس و مشکلاتی که ممکن است برای والدین در بعد مسافت ایجاد شود، ممکن است اجرایی شدن این طرح چهار تا پنج سال زمان می برد.