به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاح و كلنگ زني پروژههاي شاخص شهرداري قزوين با اعتبار 720ميليارد ريال با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی قزوین، ابوالفضل طاهرخانی معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین، منوچهر حبیبی معاون عمرانی استانداری، اعضاء شورای اسلامی شهر و مدیران دستگاه های اجرایی استان در بوستان بانوان برگزار شد.
مسعود نصرتی در این مراسم اظهارداشت: با نامگذاري سال جاری با عنوان حماسه سياسي و حماسه اقتصادي از سوی مقام معظم رهبري برای ایجاد نشاط و امیدواری بین مردم با اتحادی که با حوزه مدیریت شهری است برای رضایت شهروندان تلاش خواهیم کرد.
وی افزود: مديريت شهري قزوين افتخار ميكند شاهد بهره برداري از پروژههاي شاخص و تاثيرگذار در راستاي توسعه و عمراني شهر قزوين در سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي است.
شهردارقزوین با اشاره به انتخاب شهر قزوین به عنوان شهر پاک گفت: احياي باغستان سنتي قزوين، تاسيس كارخانه آسفالت با مولفه هاي رعايت زيست محيطي، ادامه احداث بوستان ملي باراجين، احداث لندفيل، احداث كمربندي سبز، احداث پارک هاي محلي، رفت و روب مناسب سطح شهر و كف سازي رودخانهها از جمله برنامه هایی بود که با برنامه ریزی های صورت گرفته، از طرف سازمان محيط زيست كشور به این عنوان دست یافت.
وی تصریح کرد: دریافت دو نشان برتر به عنوان بهترین عملکرد جهانی توسط برنامه اسکان سازمان ملل از دیگر دستاوردهای شهرداری قزوین است که در این خصوص 600 طرح از شهرهای مختلف جهان مورد ارزیابی قرار گرفت و دو طرح احیای قنات ها و پارک بانوان قزوین به عنوان 10 طرح به مرحله نهایی رسید که از میان این دو پروژه پارک بانوان توانست نشان برتر را کسب کند.
نصرتي با بيان اينكه فاز يک بوستان بانوان در سال 88، فاز دو بوستان بانوان در سال جاري به بهره برداري رسيده است، گفت: در تلاش هستيم به زودي فاز سه اين بوستان را به مرحله بهره برداري برسانيم و هم اكنون در مرحله تملک زمين براي احداث فاز سوم بوستان بانوان هستيم.
شهردار قزوين گفت: ما در پروژه پارک بانوان در تلاش بودیم تا یک فضا را برای تمام افراد جامعه فراهم کنیم تا به طور مساوی از این فضای سبز بهره مند شوند و البته در این میان هدف بر این بود که با پارکی مختص بانوان شرایطی به وجود آید که محدودیت های پوششی مشکلی را برای بانوان ایجاد نکند.
اين مسئول بيان كرد: در فاز سوم طرح توسعه بوستان بانوان الحاق مجموعه سبزی کاری سنتی نیز به بوستان پیش بینی شده است که با اجرای آن ضمن افایش وسعت بوستان بانوان فعالیت سبزی کاری فعلی نیز به بانوان اختصاص خواهد یافت.
وي بيان كرد: در شهر قزوين 17 قنات وجود دارد كه پنج قنات با مطالعه و پژوهش و برنامه ريزي احياء شد و اين براي داوران براي انتخاب بهترين نشان عملكرد جهاني از سوي برنامه اسكان سازمان ملل متحد ارزشمند بود و با اين اقدام بخشي از آب خام شهر قزوين براي آبياري از قنات تهيه ميشود.
نصرتي در پایان با اشاره به انتخابات شوراي اسلامي شهر قزوين و ثبت نام 186 نفر گفت: اميدواريم با راي دقيق و ارزنده شهروندان افرادي در شورا حضور پيدا كنند كه نگاه شوراي و تخصصي داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۴
قزوین- خبرگزاری مهر: شهردار قزوين گفت: انتخاب افراد متخصص با نگاه شورایی، با انتخاب دقیق و مناسب مردم می تواند کمک موثری برای شهرداران در توسعه خدمات شهری باشد.