بهجت عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این تعداد هنر آموخته در رشته های مختلف شامل گلیم بافی، سفالگری، منبت، قلمزنی مقدماتی و پیشرفته، رودوزی، قلاب بافی، عروسک بافی، معرق و چوب، گره چینی و قلمزنی روی مس در دوره های مختلف یک و دو ماهه آموزش دیدند.
وی با بیان اینکه 90 درصد آموزش ها برای بانوان انجام شده است، عنوان کرد: هنر آموخته ها در شهرستان همدان، ملایر، بهار، اسدآباد و تویسرکان تحت آموزش قرار گرفته اند.
عباسی با اشاره به اینکه آموزش در حوزه صنایع دستی، زمینه ای برای ایجاد مشاغل خانگی به ویژه برای بانوان است، اظهار داشت: 32 هزار و 134 نفر در استان همدان در بخش صنایع دستی شاغل هستند.
وی با اشاره به اینکه مانده تعهد آموزش سال 91، تا پایان تیرماه ادامه دارد و در سال 92 نیز بر اساس میزان اعتبار تخصیص یافته آموزش صنایع دستی در استان همدان به اجرا در خواهد آمد، گفت: 19 هزار و 680 کارگاه صنایع دستی در استان همدان وجود دارد که بیشترین آن شامل هشت هزار و 629 کارگاه در بخش صنایع دستی مصنوعات چوبی است.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان ادامه داد: در سال های 90 و 91 در حوزه های طرح های مشاغل خانگی هنرمندان صنایع دستی استان همدان برای دو هزار و 595 نفر مجوز صادر شده است.
عباسی اضافه کرد: در حوزه نمایشگا ها و همایش ها پنج نفر از بانوان استان در سال گذشته به عنوان کار آفرین نمونه، تعاونی برتر نمونه، کارآفرین سرپرست خانوار نمونه و برترین نمونه صنایع دستی برگزیده شدند.