به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حسین نوری همدانی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با طلاب حوزه علمیه کمالیه خرم آباد بر ضرورت زمانشناسی طلاب و روحانیون تاکید کرد و خظاب به طلاب بیان داشت: حوادث زمان را باید شناسایی و ریشه یابی کنید چرا که این امر از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه دشمنان نقشه های فراوانی علیه اسلام و مسلمین و همچنین انقلاب اسلامی کشیده اند، بیان داشت: در این راستا طلاب و روحانیون نباید از این حوادث زمان و نقشه های دشمنان غافل باشند.
آیت الله نوری همدانی با تاکید بر اینکه طلاب و روحانیون باید در دو جبهه فرهنگ و تبلیغ فعالیت داشته باشند، بیان داشت: امروز جبهه دشمنان اسلام اعم از آمریکا، کشورهای اروپایی، وهابیت و دشمنان تشیع برای مقابله با گسترش اسلام برنامه ریزی کرده اند.
وی تصریح کرد: در این راستا باید از نقشه های دشمنان آگاه باشیم و برای مقابله با این نقشه ها خودمان را آماده کنیم.
این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه حضور در حوزه های علمیه با تحصیل در یک رشته دانشگاهی فرق می کند، بیان داشت: علم فقه در نوع خود بسیار مشکل، دقیق و ظریف است و مقدمات زیادی لازم دارد.
آیت الله نوری همدانی با اشاره به وجود 57 هزار حدیث در کتاب وسائل و مستدرک، عنوان کرد: یک نفر فقیه باید این احادیث را دیده و در آنها دقت کرده باشد.
وی خطاب به طلاب تصریح کرد: راه شما یک راه بسیار مشکل و البته مقدس است چرا که در میان همه شغل ها طلبگی یک اراده قاطع و جدیت می خواهد.
این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه این راه فراز و نشیب زیادی دارد و باید طلاب خود را برای تحمل مشکلات آماده کنند، یادآور شد: در روایت آمده است، کسانیکه برای رضای خدا درس خوانده، هر قدر درس می خوانند بر فروتنی و تواضع آنها در برابر خداوند متعال و مردم افزوده می شود و در راستای رعایت احکام دینی کوشش بیشتری دارند؛ این افراد از علم بهره می برند.
آیت الله نوری همدانی ادامه داد: از سوی دیگر افرادی که به خاطر دنیا درس می خوانند، اخلاص ندارند، برای پیدا کردن موقعیت پیش مردم تحصیل می کنند، خودبزرگ بینی و تکبر در آنها رشد می کند، این افراد از دین فاصله می گیرند و علم به ابزاری علیه خودشان تبدیل می شود.
وی با تاکید بر اینکه علمای بزرگ نیز از همین حوزه های علمیه شروع کرده اند، بیان داشت: سجایای اخلاقی و اخلاص از مهم ترین اموری است که باید مورد توجه طلاب قرار گیرد.
این مرجع تقلید با تاکید بر ضرورت برگزاری درس اخلاق در حوزه علمیه بیان داشت: از سوی دیگر درس اخلاق باید توسط فردی تدریس شود که متخلق به اخلاق باشد.