سمنان-خبرگزاری مهر: دوره آموزشی تبیین مفاهیم کتاب های 10 گانه آموزه های دینی ویژه خردسالان در استان سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جانشین مدیر کل بهزیستی استان سمنان بعد از ظهر چهارشنبه در دوره آموزشی تبیین مفاهیم کتاب های 10 گانه آموزه های دینی ویژه خردسالان که با حضور 130 نفر از مدیران مهد کودک ها برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه معلمان اظهار داشت: کشورهای پیشرفته و توسعه یافته با تجربه ترین افراد را در بخش آموزش خردسالان و کودکان استخدام می کنند.

علیرضا ایزد پور با موثر دانستن آموزش مدیران و مربیان مهدهای کودک برای پرورش تکامل روح و روان کودکان، گفت: عشق و علاقه به پرورش نتایج مطلوبی را در آموزش و تعالی بیش از شش هزار و 800 کودک استان سمنان به همراه دارد و اگر در این برهه از زندگی خسارتی به کودکان وارد شود غیر قابل جبران است.

جانشین مدیر کل بهزیستی استان سمنان نقش زنان و مادران را در تربیت کودکان به عنوان آینده سازان جامعه کلیدی و محوری دانست و گفت: تامین نیازهای عاطفی، معنوی و مادی از جمله مواردی است که دین مبین اسلام در تشکیل خانواده آنها را حائز اهمیت قلمداده کرده است.

مدرس دانشگاه و ناشر کتاب های 10 گانه نیز در این دوره آموزشی با اشاره به لزوم ارتباط و مشورت انسان ها با یکدیگر، افزود: باید باور کنیم که دین مقوله ای آسان است و برای تسهیل در زندگی به کمک انسانها آمده است.

مقصود نعیمی ذاکر با بیان اینکه مربی، پدر و مادر سه قطب اصلی توحید در ذهن کودک هستند عنوان کرد: خدا در ذهن کودکان مقوله ای عینی است که در قالب مربی خدای دانایی، پدر خدای توانایی، و مادر الهه محبت خود نمایی می کند.

وی دانستن نقش بازی در آموزش مفاهیم اخلاقی و تربیتی به کودکان، را مهم دانست و اظهار داشت: انسانها آیه و نشانه ای هستند که باید برای شناخت تمام پیچیدگی ها و راز و رمزهای او پژوهش کرد و مدیران و مربیان باید با رفتار عملگرایانه، مفاهیم و اخلاقیات دینی را به کودکان آموزش دهند.

جانشین مدیر کل بهزیستی استان سمنان در پایان خاطرنشان کرد: مربیان مهدهای کودک پژوهشگران بالقوه ای هستند که با زیر نظر داشتن فعالیت های کودکان، منبع عظیمی از اطلاعات ارزشمند را جمع آوری می کنند و می توانند با به کارگیری اصول مدیریتی و نمونه سازی رفتارهای کودکانه، آنها را به فعلیت برسانند.