به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا دادبود ظهر پنجشنبه در چهارمین همایش ملی مدیریت بحران در صنعت ساختمان اظهار داشت:گلستان از استانهایی است که در با بحران های طبیعی زیادی روبه رو است و یکی از اولویت های استان ما مدیریت بحران است.
وی افزود: سالهای گذشته بخش زیادی از وقت وهزینه استان صرف بحران ها وخاطرات طبیعی شده است و ما باید بتوانیم علم وتجربه را در مدیریت بحران به کار گیریم و علومی را بهره گیریم که در این زمینه به ما کمک می کند.
دادبود با بیان اینکه موضوع پیشگیری مقدم بر همه چیز است و باید با پیشگیری مدیرییت بحران انجام دهیم گفت: اقدامات واعتبارات ما طی این سالها در حوزه پیشگیری و مدیریت بحران صرف باز سازی شده است و کمتر در حوزه پیشگیری اعتباراتی داشتیم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته جمعی از نمایندگان مجلس به استان آمدند و موضوع سیل استان های شمالی را بررسی کردند وما در قابل پکیجی موضوعات پیشگیری را به آنها ارائه کردیم افزود: سیل دو بخش دارد بخشی که طبیعی رخ می دهد و بخش دیگر مخاطراتی است که به دست ما ایجاد شده است.
دادبود افزود: یکی دیگر از موضوعات مهم دیگر ضمانت حسن اجرای پروژه ها است که باید سازمان نظام مهندسی ومهندسان دراین زمینه تعهد لازم را داشته باشند ولی کسانی که در این حوزه کار می کنند کمترین دلواپسی را دارند.
معاون عمرانی استاندار ادامه داد:حوزه نظارت هم یکی از حوزه های مهم است وباید دید چقدر این تعهدات در بخش نظارت جدی است ولی به نظر می رسد ضمانت ها خیلی در این بخش ها سخت گیرانه نیست وباید پی گیری ها در این بخش ها بیشتر باشد.
دادبود بیان کرد:پیشنهاد تاسیس وزارت شرایط اضطراری که ارائه شد پیشنهاد قابل وموثری است که می تواند در بهبود روند علی مدیریت بحران موثر باشد.