نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر كسي سراغ دارد كه من در جايي از احمدي‌نژاد حمايت كردم كه به نفع كشور نبوده، از مردم عذرخواهي خواهم كرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمدرضا باهنر بعد از ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سئوالي در مورد اظهارات حجت‌الاسلام يونسي كه گفته بود باهنر در زماني كه او وزير اطلاعات بود مکرر برای حمایت از احمدی‌نژاد براي شهردارشدن کمک می‌خواست، تصريح كرد: آقاي يونسي همه داستان را تعريف نكرد. زماني كه احمدي نژاد مي‌خواست شهردار شود آقاي يونسي مي‌گفت احمدي نژاد مشكل دارد و ما با او صحبت كرديم كه مشكل احمدي نژاد چيست. آقاي يونسي گفته بود كه زماني كه احمدي نژاد استاندار اردبيل بود يك سري قراردادهاي نفتي را معامله كرده و پولش را صرف كارهاي عمراني كرده است.

وي ادامه داد: وقتي اين دليل را شنيدم گفتم كه بيشتر استانداران مرز در دوران هاشمي اين كار را مي كردند اما اين مهم است كه احمدي نژاد پول اين قراردادها را به نفع خودش استفاده نكرده و براي كارهاي عمراني هزينه كرده است.

باهنر گفت: به آقاي يونسي گفتم كه شهردار قبلي تهران فوق ديپلم داشت و جزو پولداران حسابي كشور است چطور تائيد شده كه او گفت زماني كه خودش در وزارت اطلاعات نبوده اين كار انجام شده است. من هم گفتم وزارت اطلاعاتي كه فلان آقا از فيلترش رد مي‌شود و احمدي نژاد رد نمي‌شود بايد تجديد نظر كند.

نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر آقاي يونسي از دست كسي عصباني است ادبيات را فاخر نگه دارد. من 20 سال قبل از رئيس جمهور شدن احمدي نژاد با او دوست بودم اما در سال 84 رئيس ستاد انتخابات لاريجاني بودم و قرار نيست منافع ملي را فداي دوستي‌ها كنم. سابقه دوستي من با احمدي نژاد بيشتر بود ولي در ستاد انتخابات رقيب او كار مي‌كردم.

وي ادامه داد: بعد از اينكه احمدي نژاد رئيس جمهور شد سراغش رفتيم و گفتيم كمكش مي‌كنيم اما كم كم از نظر كارشناسي، راهبردهايي كه او ارائه مي‌داد را نمي‌پذيرفتيم.

باهنر با بيان اينكه از نقاط مثبت دولت احمدي نژاد دفاع مي‌كند، اظهار كرد: از كارهايي حمايت كردم كه به نفع كشور بود و اگر كسي سراغ دارد كه من در جايي از احمدي‌نژاد حمايت كردم كه به نفع كشور نبوده است، از مردم عذرخواهي خواهم كرد.

"آقا اجازه" براي فرافكني است

وي در پاسخ به سئوال خبرنگار ديگري كه از او خواسته بود در مورد تشكيل «دولت بدون آقا اجازه» توضيح دهد اظهار كرد: جايگاه رهبري در قانون اساسي و شرع ما به گونه‌اي است كه منويات ايشان در جاي جاي اين قوانين ساري و جاري است و اگر كسي در چارچوب اين قوانين حركت كند نياز به اجازه گرفتن از آقا ندارد.

باهنر گفت: برخي‌ها براي اينكه در كارها فرافكني كنند در مورد بسياري اجازه مي‌گيرند كه اگر كار خوب شد بگويند خودشان انجام دادند و اگر كارها خوب در نيامد بگويند رهبري اجازه داده است.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: در طول بيش از 30 سال از پيروزي انقلاب اسلامي، جاهايي كه امام و رهبري مي‌خواستند كار، خلاف عرف و معمول باشد بسيار معدود و حتي از انگشتان يك دست هم كمتر بود.

وي با بيان اينكه تبعيت از رهبري را شرعا و قانونا لازم مي‌داند گفت: اگر كارها طبق قانون انجام شود نياز به «آقا اجازه» نيست.

ممانعت از حضورم در اراك

باهنر در مورد ممانعت استانداري مركزي از برگزاري نشست انتخاباتي وي اظهار كرد: ما در 20 استان جلساتي برگزار كرديم و در همه اين جلسات سعي كرديم از جاهايي استفاده كنيم كه مسئوليت دولتي نداشته باشد.

وي اضافه كرد: اگر چه وقتي به هر استاني مي‌رفتيم استانداران و مسئولان حفاظتي به ما محبت داشتند ولي ما رعايت مي‌كرديم كه از امكانات دولتي استفاده نشود.

اين كانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري افزود: قرار بود بعدازظهر فردا به اراك برويم كه خبر دادند استاندار مركزي با جلساتي با اين عنوان مخالفت كرد. ما هم به اعضاي ستاد انتخابات گفتيم كه به هيچ وجه درگير نشوند، بعدا سئوال خواهيم كرد كه چه دليلي بر ممانعت از تشكيل اين جلسات بوده است.